ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020

«Σιγά μωρέ την Ακρίτα, τη Βέρα στο Δεξί έχει γράψει...»

Με αφορμή την έναρξη λειτουργίας του νέου Mega και την επαναπροβολή των παλαιών σίριαλ του καναλιού, όπως το «Βέρα στο Δεξί», η Ελενα Ακρίτα έγραψε σχετικά στο fb:
«Σιγά μωρέ τη Βέρα στο Δεξί έχει γράψει η Ακρίτα» λένε περιφρονητικά ορισμένοι ‘καλοί άνθρωποι’ και νομίζουν πως έτσι θα με μειώσουν. Τούς έχω νεάκια βρε. Ο Γιώργος (Κυρίτσης) κι εγώ τις..
αγαπήσαμε τις ‘σαπουνόπερες’ μας. Τις γράψαμε με μεράκι, σε μια εποχή που καθημερινό σίριαλ σήμαινε τέσσερις χάρτινοι τοίχοι μέσα σε ένα πλατό. Πρώτοι εμείς κάναμε εξωτερικά γυρίσματα, πρώτοι ταξιδέψαμε τους ήρωες μας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, πρώτοι γράψαμε καθημερινό ωριαίο, όταν πριν τα σίριαλ διαρκούσαν 20-25 λεπτά.
Δεν ξέρω αν η Βέρα, τα Μυστικά της Εδέμ, τα Φτερά του Έρωτα ήταν καλά ή κακά σίριαλ. Ξέρω όμως πως προσπαθήσαμε για το καλύτερο. Σήμερα ξαναβλέπουμε το πρώτο επεισόδιο της ‘Βέρας’ και όσο να πεις συγκινηθήκαμε. Ξυδάκι λοιπόν σε όσους νομίζουν ότι υποτιμούν εμάς και τη δουλειά μας. Ο Γιώργος κι εγώ είμαστε περήφανοι γι’ αυτήν. Καλή θέαση σε φίλους παλιούς και καινούργιους της Ρεγγίνας, του Στράτου και των άλλων παιδιών μας».