ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020

«Ποδαρικό» με Σόμπολο

Το «φάουλ» του πρώην προέδρου της ΕΣΗΕΑ στο νέο Mega

Πρεμιέρα στο Μega του Μαρινάκη έκανε η «Κοινωνία Ώρα Mega» και ο Πάνος Σόμπολος ήταν εκείνος που έκανε «ποδαρικό» στην εκπομπή, ως πρώτος καλεσμένος του Νίκου Φιλιππίδη και της Μπάγιας Αντωνοπούλου στο στούντιο, με τον πρώην πρόεδρο της ΕΣΗΕΑ να μη μπορεί να κρύψει τη συγκίνησή του.
Και μπορεί ο πρώην πρόεδρος..
της ΕΣΗΕΑ να ήταν εμφανώς συγκινημένος για την επαναλειτουργία του Μεγάλου Καναλιού, στο οποίο πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της δημοσιογραφικής καριέρας του, αλλά, οπως επισημαίνει το enimerosi24, υπέπεσε και σε ένα «φάουλ»:
Δεν μπορεί να λες "βλέπω πολλούς εργαζόμενους από το πρώην Mega εδώ" διότι οι πολλοί είναι εκεί έξω – λένε οι ενοχλημένοι από τη δήλωση του Πάνου Σόμπολου. Και είναι αλήθεια ότι οι 370 και πλέον εργαζόμενοι του πρώην μεγάλου καναλιού είναι στην ανεργία. Εκεί, δηλαδή στο νέο Mega, δεν είναι παραπάνω από 10-15 εργαζόμενοι και στελέχη του παλιού Mega. Μπορεί να είναι καλοί, αλλά είναι λίγοι.