ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020

Επεισόδιο στο αεροπλάνο με Πολάκη - Κουρτάκη

Εξεπλάγησαν δυσάρεστα οι επιβάτες της πτήσης Χανιά-Αθήνα καθώς στο αεροπλάνο συνταξίδευαν ο βουλευτής και πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης και ο εκδότης των Παραπολιτικών Γιάννης Κουρτάκης. Κι αυτό γιατί ανάμεσα στους δύο άνδρες υπήρξε έντονο φραστικό επεισόδιο (σύμφωνα και με τα λεγόμενά τους) ενώ η πτήση καθυστέρησε περισσότερο από μια ώρα.
Το τι συνέβη, το περιγράφουν οι..
ίδιοι με αναρτήσεις τους στα σόσιαλ μίντια, από όπου και η σχετικη φωτογραφία.
Ο Παύλος Πολάκης έγραψε στο fb:
Μόλις συνάντησα αυτό το σίχαμα της δημοσιογραφίας που ακούει στο όνομα Κουρτακης στο αεροπλάνο για επιστροφή στην Αθήνα. Μου 'ρθε εμετός μόνο στην όψη και μετά το «στόλισμα» άλλαξα θέση γιατί η «βρώμα» της πληρωμένης δημοσιογραφίας είναι ΑΦΟΡΗΤΗ!!!
O Γιάννης Κουρτάκης με περισσότερες λεπτομέρειες περιέγραψε από την πλευρά του την συνάντησή του με τον Πολάκη :
Επιστρέφοντας από τα αγαπημένα μου Χανιά, είχα (τελικά) την τύχη να συνταξιδευω με την πολιτική ντροπή της Κρήτης, τον καθρέπτη του Τσίπρα, Παύλο Πολάκη. Όταν μπήκα στο αεροπλάνο, διαπίστωσα οτι καθόμασταν σε διπλανή θέση. Μάλιστα επειδή είχε κάτσει, έπρεπε να σηκωθεί προκειμένου να καθίσουμε με την σύζυγο μου. « Εσύ είσαι ο Κουρτάκης;». Ναι του απάντησα και από εκείνη τη στιγμή άρχισε να χυδαιολογεί, επιβεβαιώνοντας τον τίτλο του «πολιτικού τραμπούκου». Λες και βρισκόταν πίσω από το πληκτρολόγιο, γράφοντας στο Facebook, έλεγε κάτι ασυναρτησίες του τύπου: «ξόδεψες 1,5 εκ. ευρώ για να μην βγω βουλευτής». Φυσικά γι αυτόν τον τύπο, είναι αυτονόητο ότι δεν θα ξοδευα ούτε ένα ευρώ, κάτι που του το είπα κατάμουτρα.
Μάλιστα ο λόγος που τα λέει όλα αυτά έχει να κανει με την προσπάθεια του, θυματοποίησης του εαυτού του. Θέλει να περάσει το μήνυμα οτι τον κυνηγούν τα «συμφέροντα», παραβλέποντας οτι ο μόνος που τον κυνηγά είναι ο νόμος.
Με την μυρωδιά της τσικουδιάς να εχει κατακλείσει τον ορίζοντα (προφανώς ήταν μεθυσμένος) συνέχιζε τα καραγκιοζιλίκια του, αδιαφορώντας για τις αποδοκιμασίες των επιβατών, αλλά και τις παρακλήσεις του πληρώματος. Κάποια στιγμή ο πολλά βαρύς Σφακιανός, και αφού είχε κουτουλήσει δυο φορές, στα ράφια του αεροσκάφους, εκλιπαρούσε το πλήρωμα ν αλλάξει θέση, προκριμένου να είναι δίπλα μου. Μιλάμε για ένα πολιτικό αντράκι που έχει μάθει να εκτελεί συμβόλαια δολοφονίας χαρακτήρων, κρυπτόμενος πίσω από το πληκτρολόγιο. Δεν θα γράψω τίποτα παραπάνω. Άλλωστε οι 200 συνταξιδιώτες μπορούν να πουν πολλά περισσότερα. Ενα μόνο με έκανε να αισθάνομαι υπερήφανος που είμαι Κρητικος. Το γεγονός οτι δεν βρέθηκε ούτε ένας να με αποδοκιμάσει τη στιγμή που είχα τον ζωηρό «διάλογο» με την πολιτική ντροπή της Κρητης. Και αισθάνθηκα ακόμη καλύτερα όταν βγαινοντας από το αεροπλάνο, δεχόμουν συγχαρητήρια για το γεγονός οτι δεν άφησα τον βόθρο να μολύνει το κλειστό περιβάλλον. Επειδή τα Χανια έχουν διδάξει και Δημοκρατία, και πολιτική, και πολιτισμό, ας γνωρίζουν οι Πολακηδες οτι δεν θα τους αφήσουμε να μετατρέψουν την γενέτειρα των Βενιζέλων και των Μητσοτακηδων σε Βενεζουέλα. Όσο για το αντράκι απο τα Σφακιά, ειλικρινά το λυπήθηκα...
Υ.Γ.: Να ζητήσω συγνώμη απο τους δεκάδες συνταξιδιώτες μου, που εξαιτίας της τραμπούκικη συμπεριφοράς Πολακη, υπέστησαν ολιγόωρη ταλαιπωρία.