ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020

Διαβάζει η Ντόρα εφημερίδες;

Ξεκινάω με την είδηση: η Ντόρα Μπακογιάννη διαβάζει Documento!
Και το κάνει σε αντίθεση με όλο το σύστημα Μαξίμου, το οποίο έχει επιδοθεί σε μια εκστρατεία απαξίωσης της εφημερίδας στη λογική «δεν έχει καμία σημασία τι γράφουν»! Γράψαμε λοιπόν την προηγούμενη Κυριακή ότι η πρώην υπουργός Εξωτερικών παραμένει ο «άγνωστος Χ» και «κατά πολλούς..
δρα υπογείως πριονίζοντας την καρέκλα του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Δένδια, εκφράζοντας όμως θέσεις όπως για παράδειγμα η συνδιαχείριση στο Αιγαίο». Το δημοσίευμα προκάλεσε την αντίδρασή της. Συνεργάτες της πρώην ΥΠΕΞ είπαν στο Documento ότι η Ντ. Μπακογιάννη ουδέποτε πριόνισε την καρέκλα του Ν. Δένδια. Πρόσθεσαν ακόμη ότι ουδέποτε τάχθηκε υπέρ της συνδιαχείρισης στο Αιγαίο, τουλάχιστον με τη λογική που το έκανε ο αναπληρωτής σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας του πρωθυπουργού Θάνος Ντόκος.
Οπως μας είπαν, η πρώην ΥΠΕΞ είναι υπέρ της προσφυγής στη Χάγη χωρίς αυτό να είναι και αυτοσκοπός. Για να πάμε όμως στο Διεθνές Δικαστήριο
χρειάζεται συνυποσχετικό και να συμφωνηθεί τι θα συζητήσουμε. Και κάπου εκεί αρχίζουν τα προβλήματα. Γιατί; Διότι ο πήχης των τουρκικών διεκδικήσεων είναι πολύ ψηλά και αν περάσουμε από κάτω (που θα περάσουμε), θα φανεί ότι εμείς τορπιλίζουμε τον διάλογο. Στο «διά ταύτα», πάντως, δεκτές και καλοδεχούμενες οι επισημάνσεις της Ντ. Μπακογιάννη.
- από το documentonews