ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020

Πόσα χρόνια είναι ο Γ. Παπαδάκης στον ΑΝΤ1;

Ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ υποδέχτηκε τα μέλη της «μεγάλης του οικογένειας», για την καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και η βραδιά εξελίχθηκε σε ένα πάρτι, τα είχε όλα: λαμπερές παρουσίες, ζεστή ατμόσφαιρα, θετική ενέργεια και δυνατό ρυθμό.
«Δεν θέλω να φυγει κανείς, θέλω να σας χαιρετήσω όλους έναν έναν. Είμαστε στην αρχη μιας νέας δεκαετίας. Οι τηλεθεατές μάς..
εμπιστεύτηκαν και αγκάλιασαν την προσπάθειά μας και αυτό οφειλεται στις σκληρές προσπάθειες όλων μας» είπε ο Θοδωρής Κυριακού αναφερόμενος στα 30 χρόνια από την ίδρυση του ΑΝΤ1 από τον Μίνω Κυριακού.
«Είμαι 32 χρόνια στον ΑΝΤ1. Είναι μια καλή χρονιά και τα καλύτερα έρχονται» είπε ο Γιώργος Παπαδάκης κατά την διάρκεια της εκδήλωσης για την κοπή της πίτας που έγινε τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου. 
Τώρα πως ο Γιώργος Παπαδάκης είναι 32 χρόνια στον ΑΝΤ1 ενώ το κανάλι ιδρύθηκε πριν από 30 χρόνια μόνο ο τηλεπαρουσιαστής μπορεί να μας το διευκρινίσει.