ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 9 Απριλίου 2019

«O Ζούλας ζήλεψε τα λαγωνικά της κίτρινης δημοσιογραφίας»


Τι απάντησε ο Τζανακόπουλος στον διευθυντή του γραφείου Τύπου του Μητσοτάκη

Κόντρα ξέσπασε μεταξύ του κυβερνητικού εκπροσώπου και του διευθυντή του γραφείου Τύπου του προέδρου της ΝΔ, Κωνσταντίνου Ζούλα μετά την εκτίμηση του δεύτερου ότι ο Δημήτρης Τζανακόπουλος κράτησε αποστάσεις από τον υπουργό Νίκο Παππά, και τις σχέσεις τους με τον Αρτέμη Αρτεμίου. Συγκεκριμένα..
ο Κ. Ζούλας, σε ανάρτησή του στο twitter έγραψε:

«Έβγαλε και μια είδηση σήμερα ο κ. Τζανακόπουλος. Είπε επί λέξει ότι "δεν γνωρίζω τι σχέσεις έχει ο Νίκος Παππάς με τον Αρτέμη Αρτεμίου". Κάτι θα ξέρει μάλλον ο κ. Τζανακόπουλος που τον άδειασε ή επί το ευγενικότερον κράτησε αποστάσεις.»
Ο Δ. Τζανακοπουλος απάντησε πάραυτα αναφέροντας: 

«Ο κος Ζούλας ζήλεψε τα λαγωνικά της κίτρινης δημοσιογραφίας και ανακάλυψε ότι δήθεν εγώ σήμερα πήρα αποστάσεις από τον Νίκο Παππά. Αντί ο κος Ζούλας να φαντασιώνεται αποστάσεις, ας γνωρίζει το εξής: Όπως είπα και στην επίσημη ενημέρωση των συντακτών, όσο κι αν ψάξει, όσο κι αν προσπαθήσει δεν θα βρει απολύτως τίποτα μεμπτό για αυτήν την κυβέρνηση, για μένα, για τον Νίκο Παππά ή για οποιονδήποτε άλλον. Να είναι σίγουρος ότι αυτή η τακτική της προσωπικής στοχοποίησης κυβερνητικών στελεχών, το μόνο που καταφέρνει είναι να μας πεισμώνει ακόμη περισσότερο στον αγώνα για την πάταξη της διαφθοράς».