ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη, 11 Απριλίου 2019

Ακρίτα για Κουρουμπλή: Μαζέψτε τον επιτέλους!

«Συνάδελφοι του ΣΥΡΙΖΑ πάρτε θέση επιτέλους. Ο Κουρουμπλής ξέρουμε ποιος είναι, αλλά εκεί στο κόμμα σοβαρά τώρα; Ποζάρει με τον Αμβρόσιο, τον ‘φτυστε τους ομοφυλόφιλους’ Αμβρόσιο, τον χρυσαυγίτη χουντικό Αμβρόσιο και είναι απλά Πέμπτη; Μαζέψτε τον επιτέλους, πείτε κάτι, τοποθετηθείτε, καταδικάστε τη στάση του, διαχωρίστε τη δική σας. Η σιωπή ξέρετε δεν είναι πάντα..
χρυσός κάποιες φορές είναι απλώς ξεφτίλα.»
Τα παραπάνω έγραψε η Ελενα Ακρίτα στα σόσιαλ μίντια σχολιάζοντας με τη σειρα της την φωτογραφία του πρώην υπουργού και υποψήφιου ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτη Κουρουμπλή με τον γνωστό και μη εξαιρετέο μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιο. (την φωτογραφία την ανέβασε ο ίδιος ο Κουρουμπλής προφανώς για τα ψηφαλάκια των πιστών...).
Οι αντιδράσεις ήταν έντονες με επικριτικά σχολια για πώς ένας πρώην υπουργός μιας κυβέρνησης που έχει δεχθεί αήθεις επιθέσεις από τον Αμβροσιο, που αρέσκεται να φωτογραφίζεται με τους υπόδικους χρυσαυγίτες, νιώθει την ανάγκη να τον επισκεφθεί.

O δημοσιογράφος Δημ. Σούλτας σχολιάζοντας κι αυτός τη σχετική ανάρτηση Κουρουμπλή έγραψε στο fb:
« Ένα μικρό, τρυφερό ερώτημα προς τον ΣΥΡΙΖΑ: Ο πρώην υπουργός και υποψήφιος ευρωβουλευτής που χαριεντίζεται με τον ακροδεξιό, ρατσιστή, ομοφοβικό, υμνητή της Χρυσής Αυγής Μητροπολίτη Καλαβρύτων, συμμετέχει κι αυτός στη μάχη κατά της ακροδεξιάς στην Ευρώπη;»

**
O Παναγιώτης Κουρουμπλής ερωτηθείς το μεσημέρι της Πέμπτης από το ραδιόφωνο του News 247 γιατί φωτογραφήθηκε με τον Αμβρόσιο, απάντησε:
"Εγώ σαν άνθρωπος έχω μία συγκεκριμένη λογική. Είμαι κατά των αποκλεισμών και υπέρ της ανοχής».