ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 10 Απριλίου 2019

Στον ΣΚΑΪ για άλλα δύο χρόνια ο Γ. Αυτιάς

Mετά την ανανέωση της συνεργασίας με τον Σπύρο Παπαδόπουλο (δείτε ΕΔΩ), και ο Γιώργος Αυτιάς ανανέωσε το συμβόλαιό του με την τηλεόραση του ΣΚΑΙ για τα επόμενα δύο χρόνια, απογοητεύοντας ενδεχομένως όσους βιάστηκαν να μιλήσουν για πιθανούς αντικαστάτες του ή ακόμα και τηλεοπτικούς του αντιπάλους που προσδοκούσαν να απαλλαγούν από τη μόνιμη..
κυριαρχία του στις τηλεθεάσεις της πρωινής ζώνης του Σαββατοκύριακου. Σύμφωνα με πληροφορίες του newpost.gr, ο δημοσιογράφος σχολίασε σχετικά με την ανανέωση του συμβολαίου του, πως αποτελεί απάντηση σε όσους δεν τον ήθελαν στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας.
Υπενθυμίζεται ότι μία ενδεχόμενη υποψηφιότητα Αυτιά στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ είχε ταράξει τα νερά, αλλά τελικά δεν προχώρησε. Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει ανακοινώσει ήδη τους 41 από τους 42 υποψήφιους ευρωβουλευτές και το όνομα που απομένει να ανακοινωθεί θα είναι γυναικείο (λόγω ποσόστωσης) και πιθανότατα πρόκειται για τη δημοσιογράφο της ΕΡΤ, Βίκυ Φλέσσα.