ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 11 Απριλίου 2019

Υπογραφές για την εκπομπή της Ακριβοπούλου

Υπογραφές μαζεύουν στο διαδίκτυο για να μην διακοπεί η εκπομπή «Δεύτερη ματιά» της ΕΡΤ1 (δείτε ΕΔΩ). Στο συγκεκριμένο ψήφισμα αναφέρεται: «Η Ν.Δ. που ελέγχει το σύνολο των ιδιωτικών Μ.Μ.Ε. είχε ζητήσει την απόλυση της δημοσιογράφου Κατερίνας Ακριβοπούλου. Με περίεργη απόφαση άλλαξε η ώρα της εκπομπής και μειώθηκε ραγδαία η τηλεθέασή της.Τώρα..
μαθαίνουμε ότι υπάρχει σε εξέλιξη διαδικασία για να διακοπεί η εκπομπή «Δεύτερη ματιά» που παρουσιάζει η ίδια. Δεν πρέπει να περάσει αυτό».
****
Ιδιαιτέρως ψηλά στην προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού η πολιτική εκπομπή του ΣΚΑΪ «Ρουά Ματ» την Τετάρτη το βράδυ με παρουσιάστρια τη Νίκη Λυμπεράκη (είχε Αδωνη και Λοβέρδο).
Έστω για ένα λεπτό την εκπομπή παρακολούθησαν 923.171 τηλεθεατές ενώ στο σύνολο κοινού η εκπομπή κατέγραψε ποσοστό 18,5%. Με θέμα το πόρισμα για την υπόθεση NOVARTIS το «Ρουά Ματ» έφτασε στο υψηλότερό της ποσοστό σε τέταρτο το 25,5%.
****
Με αφιέρωμα στη ρομαντική ιταλική σειρά της ΕΡΤ «Ο παράδεισος των κυριών» (Il paradiso delle signore), μέσα από την οποία ξεδιπλώνεται ένας συναρπαστικός κόσμος ομορφιάς και φινέτσας, κυκλοφορεί αυτή την εβδομάδα, η «Ραδιοτηλεόραση». Στο 65ο τεύχος, οι αναγνώστες ενημερώνονται για όλα όσα πρόκειται να παρακολουθήσουν στον συναρπαστικό Γ’ Κύκλο της σειράς, που μεταδίδεται από Δευτέρα έως Παρασκευή, στις 18:30, μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ2.
****
Στο πλαίσιο του κύκλου «Συναυλίες στο Τρίτο», τη Δευτέρα 15 Απριλίου 2019 και ώρα 19:00 στο Studio «Αντώνης Κοντογεωργίου» της ΕΡΑ, θα δοθεί live συναυλία με τίτλο «Ήχοι της Θράκης», παρουσία κοινού και σε απευθείας ραδιοφωνική και διαδικτυακή μετάδοση. Ειδικότερα, το Thracian Trio και το κουαρτέτο Νikea Guitar Ensemble, αποτελούμενα από τους μουσικούς Εύη Κυριαζίδου (πιάνο), Ραΐσα Ποπαϊλίδη (βιολί), Ιγκόρ Εφίμωβ (κλαρινέτο), και τους κιθαριστές Ηλία Διαμαντάκη, Σπύρο Μάστορα, Δημήτρη Σταυρόπουλο και Δανάη Τζούμπα, παρουσιάζουν έργα του συνθέτη και κιθαρίστα Δημήτρη Σβυντρίδη, εμπνευσμένα από την πλούσια μουσική παράδοση της Θράκης.
****
Το Σάββατο 20 Απριλίου 2019 και ώρα 20:30, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στην Αίθουσα «Χρήστος Λαμπράκης», η Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα ερμηνεύει έργα των Tomaso Albinoni, Samuel Barber, Πέτρου Πετρίδη και P. I. Tchaikovsky.