ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 12 Απριλίου 2019

Ανεπιθύμητη η Χ.Α. στον δήμο Αθηναίων

Κοινό μέτωπο κατά της Χρυσής Αυγής ανακοίνωσε με σημερινό ψήφισμά του ο δήμος Αθηναίων, κηρύσσοντας ανεπιθύμητη την υπόδικη νεοναζιστική οργάνωση.
Στη σημερινή του συνεδρίαση, που είναι σ' εξέλιξη, ενέκρινε με συντριπτική πλειοψηφία (28 υπέρ, 3 αποχές) ψήφισμα στο οποίο τονίζεται ότι «ο δήμος όσο διαρκεί η δίκη της Χρυσής Αυγής δεν θα παράσχει διευκολύνσεις, όσον..
αφορά πλατείες και χώρους για εκλογικά περίπτερα».
Στο ψήφισμα, που κατέθεσε ο δημοτικός σύμβουλος με την «Ανταρσία στις γειτονιές της Αθήνας», Πέτρος Κωνσταντίνου, υπογραμμίζεται επίσης ότι ο δήμος θα συμμετάσχει «στις κινητοποιήσεις για τα τέσσερα χρόνια από την έναρξη της δίκης της Χρυσής Αυγής στις 18 Απρίλη» και τονίζεται ότι «η Αθήνα είναι και θα παραμείνει πόλη αντιφασιστική».
«Όσο διαρκεί η δίκη της Χρυσής Αυγής δεν παρέχουμε διευκολύνσεις, όσον αφορά πλατείες και χώρους για εκλογικά περίπτερα. Είναι ανεπιθύμητοι», τονίζεται στο ψήφισμα.
Η απόφαση ελήφθη και ενόψει της διακομματικής και διαπαραταξιακής σύσκεψης στις 18 του μηνός για τον καθορισμό των διευκολύνσεων που θα παράσχει ο δήμος σε κόμματα και παρατάξεις για τις αυτοδιοικητικές εκλογές και τις ευρωεκλογές.
- πηγή: Efsyn.gr