ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 12 Απριλίου 2019

Ο Ν. Παππάς για Novartis, Μαρινάκη και Πετσίτη

BINTEO

«Όλα γίνονται κατά τα προβλεπόμενα, αναμένουμε να δούμε τι θα γίνει. Κάποιοι βιάζονται να πουν ότι είναι σκευωρία». Αυτό ανέφερε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς μιλώντας στο Open και σχολιάζοντας τις εξελίξεις στο σκάνδαλο Novartis.
Σχολιάζοντας τις κατηγορίες της ΝΔ για την υπόθεση Πετσίτη, έκανε λόγο για μη θέμα. «Η ΝΔ έχει βρει ένα θέμα που είναι σαν την..
Coca Cola, πάει με όλα. Σκάει το ζήτημα των δανείων των κομμάτων, ανοίγουν αυτό το ζήτημα, σκάει η καταδίκη στενού συνεργάτη του Κ. Μητσοτάκη για υπόθεση παιδεραστίας, επανέρχονται, σκάει η υπόθεση χρηματοδότησης του οικογενειακού προϋπολογισμού του κ. Μητσοτάκη από εταιρεία offshore δια μέσου της συζύγου του, ανοίγουν ξανά το ζήτημα. Πάει με τη μέθοδο, δημοσίευμα-ανακοίνωση, δημοσίευμα - ανακοίνωση» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Ν. Παππάς και τόνισε ότι το συγκρότημα Μαρινάκη είναι η αιχμή του δόρατος.
«Είναι προφανέστατο ότι ελέγχει απολύτως και χρηματοδοτεί τη ΝΔ. O κ. Μαρινάκης, που είναι διωκόμενος για την υπόθεση του πλοίου που μετέφερε ναρκωτικά, έχει μπει στην αιχμή του δόρατος σε σχέση με αυτή την υπόθεση» ανέφερε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής.
Ο Ν. Παππάς είπε ότι γνωρίζει τον Πετσίτη από την παιδική του ηλικία και πως γίνονται έρευνες και έχουν ανοίξει λογαριασμοί. «Τώρα σηκώνουν ένα θέμα με έναν άνθρωπο που πέρασε από κοντά μας και έφυγε. Ο συγκεκριμενος δούλεψε σε εταιρείες οι οποίες συγκρουστηκαν με την κυβέρνηση Εκανε τις επιλογές και από κει και πέρα... τίποτα!» είπε χαρακτηριστικά.
Απαντώντας στο αν έχει συζητήσει με τον πρωθυπουργό την υπόθεση Πετσίτη, ο υπουργός ΨΗΠΤΕ είπε ότι το ζήτημα συζητήθηκε «αναλυτικά όπως και με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο και προχωράμε παρακάτω».