ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 7 Απριλίου 2019

Οπαδοί της Παναχαϊκής χτύπησαν δημοσιογράφους

Νέο κρούσμα οπαδικής βίας κατά δημοσιογράφων σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 6 Απριλίου, κατά την διάρκεια του ημιτελικού αγώνα πρωταθλήματος Νέων της Φούτμπολ Λιγκ, Παναχαϊκή-Κέρκυρα.
Ομάδα οπαδών της Παναχαϊκής κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος των δημοσιογράφων ρωτώντας εάν κατέγραψαν σε video τα επεισόδια..
με τα κινητά τους τηλέφωνα ζητώντας τους να τους τα παραδώσουν και όταν οι δημοσιογράφοι αρνήθηκαν, τους προπηλάκισαν απειλώντας την σωματική τους ακεραιότητα.
Χάρις στην παρέμβαση μέλους του επιτελείου της Παναχαϊκής αλλά και φιλάθλων της ομάδας, αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου Ηπείρου Νήσων (ΕΣΗΕΠΗΝ) καταδικάζει απερίφραστα την νέα επίθεση και καλεί την διοίκηση της Παναχαϊκής αλλά και τους πραγματικούς φιλάθλους της ομάδας -που αποτελούν την συντριπτική πλειοψηφία- να απομονώσουν τα ακραία στοιχεία που μόνο κακές υπηρεσίες προσφέρουν με την συμπεριφορά τους στο σωματείο, αμαυρώνοντας την μεγάλη ιστορία της ομάδας, εκθέτοντας την διοίκησή της και διασύροντας τη πόλη της Πάτρας.
Πρέπει να καταστεί σαφές σε όλους ότι οι δημοσιογράφοι, δεν απειλούνται, δεν εκφοβίζονται και δεν υποκύπτουν σε οποιαδήποτε μορφή βίας και θα συνεχίσουν να ασκούν το έργο τους προς όφελος του αθλητισμού.
Η ΕΣΗΕΠΗΝ θεωρεί αυτονόητο ότι η Διοίκηση της Παναχαϊκής αλλά και οι φίλαθλοι της ομάδας, θα πράξουν ότι χρειάζεται και δεν θα επιτρέψουν στο μέλλον ανάλογες συμπεριφορές σε βάρος λειτουργών της ενημέρωσης οι οποίοι αποδεδειγμένα και διαχρονικά έχουν συμβάλλει στην ανάδειξη και προκοπή του Πατραϊκού αθλητισμού στο σύνολό του.