ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019

Ενας - ένας φεύγουν οι διευθυντές...

Μετά τις εξελίξεις στο ενημερωτικό του ΣΚΑΙ, με την αποχώρηση Φιλιππίδη που μένει μέχρι να φύγει, πήρε σειρά και ο έτερος διευθυντής ειδήσεων (απο "μεγάλο" κανάλι και αυτός) όπως σας είχαμε γράψει (ΕΔΩ).
**
Το "σύστημα Βαρδινογιάννη" έβγαλε απο την μέση -για αδιευκρίνιστους λόγους-..
απο τον Alpha, τον έμπειρο Βασίλη Παπαδρόσο που μετακόμισε στο Φάληρο. Ο οποίος Παπαδρόσος και καλή αποζημίωση πήρε και επικεφαλής θα τεθεί - εκτός απροόπτου- στον ενημερωτικό τομέα του καναλιού του Αλαφούζου.
**
Μένει να δούμε πως θα κινηθούν τώρα ο Αντώνης Σρόιτερ, που ψαχνόταν για αλλαγή στέγης απο το καλοκαίρι και ο Δήμος Βερύκιος ο "άνθρωπος του Κοντομηνά".
**
Σε δυο ταμπλό χτύπησε την κατάλληλη στιγμή ο πάντα ευέλικτος Νίκος Στραβελάκης, αλλα δεν του... βγήκε, δυστυχώς ή ευτυχώς!
**
Πάντως σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του Alpha, νέα Διευθύντρια Ειδήσεων και Ενημέρωσης της Τηλεόρασης του Alpha, αναλαμβάνει η Άρτεμις Δήμου, η οποία βρίσκεται στο κανάλι τα τελευταία 10 χρόνια και έχει πολυετή πείρα στον χώρο των ΜΜΕ.
 **
Κάποιοι που σχολιάζουν τα OPEN μπλε μπουφάν των ρεπόρτερ στον σταθμό του Σαββίδη, ίσως δεν έχουν προσέξει τα μπουφάν με το τεράστιο κόκκινο λογότυπο του Alpha που φορούν οι συνάδελφοι τους στο κανάλι της Νέας Κηφισιάς.