ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019

Απεργίες στον ΣΚΑΪ μετά τις μαζικές απολύσεις

Χωρίς Κοσιώνη απόψε - Θα αφήσουν πάλι την ΕΣΗΕΑ απέξω;

Αναβρασμός στο Φάληρο μετά τις μαζικές απολύσεις εργαζομένων. Η ΕΣΗΕΑ απαντά με απεργιακές κινητοποιήσεις ξεκινώντας από απόψε με τρίωρη στάση εργασίας 19.00 – 22.00. Για το Σαββατοκύριακο έχει προγραμματιστεί 48ωρη απεργία ενώ οι εργαζόμενοι επρόκειτο να..
πραγματοποιήσουν συνέλευση με τα μέλη του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ στις εγκαταστάσεις του Φαλήρου.
Θυμίζουμε ότι από το πρωί  της Παρασκευής η διοίκηση προχώρησε σε εκκαθαρίσεις εργαζομένων και μέχρι το μεσημέρι είχαν απολυθεί δώδεκα δημοσιογράφοι. Πρόκειται για τους Ιουλία Βελισσαράτου, Κλειώ Νικολάου, Μαρία Δουρουδή, Βίκυ Κατεχάκη, Βασίλη Τάνη, Μαρία Καραγιώργου, Κατερίνα Μπακογιάννη, Σταύρο Σαμουηλίδη, Σοφία Τσίπα, Σταύρο Οικονομόπουλο, Ζωή Κατζαγιαννάκη και Μαρία Φαρμακιώτη.
Μετά την ολοκλήρωση της συνέλευσης οι εργαζόμενοι και η ΕΣΗΕΑ θα προχωρήσουν σε ανακοίνωση για τις κινητοποιήσεις και τα αιτήματά τους.
Αμφιβάλουκε πάντως αν η διοίκηση του ΣΚΑΪ θα επιτρέψει αυτή τη φορά στο ΔΣ της ΕΣΗΕΑ να εισέλθει στις εγκαταστάσεις του σταθμού...Tο περασμένο Οκτώβριο η εργοδοσία του ΣΚΑΪ είχε απαιτήσει γραπτό αίτημα, προκειμένου να επιτραπεί η είσοδος στους χώρους εργασίας του καναλιού σε μέλη του Δ.Σ της ΕΣΗΕΑ, που είχαν πάει στον «ΣΚΑΪ» για να πάρουν μέρος σε προγραμματισμένη συνέλευση των δημοσιογράφων...