ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2019

Τα βρόντηξε από τα Παραπολιτικά 90.1 ο Γ. Παπαχρήστος

Aποχώρησε από τον ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά 90.1 ο Γιώργος Παπαχρήστος. Ο δημοσιογράφος της εφημερίδας Τα Νέα έκανε εκπομπή στον ραδιοσταθμό του Κουρτάκη (από τον Σεπτέμβριο) μαζί με τον Ανδρέα Παπαδόπουλο. Οπως γράφει το e-tetradio οι λόγοι της αποχώρησης είναι οικονομικοί μια και οι καθυστερήσεις..
στη μισθοδοσία στα Παραπολιτικά 90.1 ξεπερνούν τους τρεις μήνες (και λίγο περισσότερο). Την Παρασκευή ο Γ. Παπαχρήστος δεν ήταν στο πόστο του.
***
Απόψε γίνεται το πάρτι της «Αυγής» με κοπή της πίτας στον χώρο της νεολαίας, στο περιοδικό "Σπούτνικ", οδός Κεραμεικού 46 και Μυλλέρου, στάση Μεταξουργείο ή Κεραμεικός. Οι πόρτες θα ανοίξουν μετά τις 8.30, ενώ υπάρχει πρόβλεψη για κρασί και μπίρες και finger food. Εάν υπάρχουν άλλες προτιμήσεις, δεν καλύπτονται, όμως είναι ευπρόσδεκτες φιάλες αλκοόλ και μεζές. Στα decks, DJ o συνεργάτης της εφημερίδας και σπουδαίος μουσικός παραγωγός στον 105,5 Στο Κόκκινο, Ilan Solomon.
***
Ψήφισμα με υπογραφές μαζεύουν στο avaaz.org για την Κατερίνα Ακριβοπούλου όπου αναφερεται: Προς Πρόεδρο της Ε.Ρ.Τ., Διευθύνοντα Σύμβουλο της Ε.Ρ.Τ , Υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής: «Η Ν.Δ. που ελέγχει το σύνολο των ιδιωτικών Μ.Μ.Ε. είχε ζητήσει την απόλυση της δημοσιογράφου Κατερίνας Ακριβοπούλου.Τώρα μαθαίνουμε ότι υπάρχει σε εξέλιξη διαδικασία για να διακοπεί η εκπομπή ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΑΤΙΑ που παρουσιάζει η ίδια. Δεν πρέπει να περάσει αυτό. Η Ε.Ρ.Τ. πρέπει να συνεχίσει να ενημερώνει χωρίς να την αφορά τι λέει η Ν.Δ.