ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019

Γιατί να σε ενοχλεί ο Πουλικάκος στην ΕΡΤ;

Στην εκπομπή του Κώστα Αρβανίτη στην ΕΡΤ, ήταν καλεσμένοι ο Δημήτρης Πουλικάκος και η Θέκλα Τσελέπη. Γνωστός και μη εξαιρετέος ο πρώτος, τραγουδιστής, συνθέτης, ηθοποιός, ραδιοφωνικός παραγωγός και φυσιογνωμία μιας ολόκληρης εποχής. Οσο για την κυρία Τσελέπη, είναι από τις πρώτες γυναίκες DJ της Ελλάδας, με πολλά χιλιόμετρα πίσω της στα decks, στο ραδιόφωνο αλλά και σε ιστορικές μπάντες. Κάποιος, βλέποντάς τους..
στην ΕΡΤ, έγραψε στο twitter :
«Πληρώνουμε υποχρεωτικά άχρηστα διορισμένα κομματόσκυλα και γκόμενες να κάνουν αναίσχυντη προπαγάνδα αριστερίλας με φρικιά. 5 λεπτά άντεξα μαζοχιστικά και ένιωσα να μπήκε μια αποφορά μπάφου και δυσωδών αερίων στο σπίτι. Δόξα τω θεω, υπάρχει το Νετφλιξ».
Μπορεί να σε πειράζουν πολλά πράγματα όσον αφορά στην ΕΡΤ και στη λειτουργία της, αλλά το βρίσκω άκυρο να εξεγείρεσαι επειδή βρέθηκαν καλεσμένοι σε μια εκπομπή δυο καλλιτέχνες και να βγάζεις λογύδρια περί αριστερής προπαγάνδας. Για να μην πω πόσο άχαρο ακούγεται να αποκαλείς φρικιά τον Πουλικάκο και την Τσελέπη. Και άχαρο είναι και αγενές και οπισθοδρομικό.

- από κείμενο της Λίλας Σταμπούλογλου στο protagon (ΕΔΩ ολόκληρο)