ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019

Πήγε καλά η συνέντευξη Τσίπρα στη Στάη;

Ρίχνοντας μια ματιά στην τηλεθέαση βλέπουμε ότι το κανάλι τριπλασίασε σχεδόν τα ποσοστά του σε σύγκριση με την προηγούμενη ημέρα.
Ενώ την Τρίτη το βράδυ η Ελλη Στάη «έπιασε» ένα 6%, χθες, με τον Αλέξη Τσίπρα στο στούντιο, έφτασε μέχρι και το 16%. Σαν σύνολο δεν είναι πολύ μεγάλο, όντως, ειδικά αν αναλογιστούμε ότι στην προηγούμενη τηλεοπτική συνέντευξη του πρωθυπουργού στον Alpha τα νούμερα ξεπέρασαν..
κατά πολύ το 30%.
Βέβαια το κανάλι του Alpha στις ειδήσεις του φτάνει έως και 25% τηλεθέαση, ξεκινά δηλαδή από πολύ υψηλότερη βάση.
Οπως και να 'χει πάντως, ήταν μια καλή συνέντευξη. Ο Αλέξης Τσίπρας έδωσε ξεκάθαρες απαντήσεις και αυτό οφείλεται, βασικά, στην Ελλη Στάη. Μπορεί να θέλει ο πολιτικός να μιλήσει, αλλά χρειάζονται και οι κατάλληλες ερωτήσεις. Και μπορεί να μη θέλει ο πολιτικός να μιλήσει αλλά να τον στριμώξει ο δημοσιογράφος και να μην μπορεί να κάνει αλλιώς.
Ενδεικτικό πάντως ότι οι πολέμιοι του ΣΥΡΙΖΑ, δημοσιογράφοι και πολιτικοί, αναλώνονται σήμερα στο πού κοιτούσε ο Τσίπρας (!) και στο πόσο νερό ήπιε... Μιλάμε για φαιδρές κριτικές.

Δ. Κανελλόπουλος / ΕφΣυν