ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019

Ο Αδωνις τρολάρει τη Φώφη...

...και ζητά να του δώσει το ΠΑΣΟΚ για λίγες μέρες να το πάει στο 10%

 Μεταξύ σοβαρού και αστείου ο Αδωνις Γεωργιάδης έδωσε μια ερμηνεία στη δημοσκοπική κόπωση (για το πούμε διακριτικά) του ΚΙΝΑΛ. Μιλώντας στον ραδιοσταθμό «24/7», ο αντιπρόεδρος της ΝΔ είπε ότι το πρόβλημα είναι πως δεν κατεβαίνει ως ΠΑΣΟΚ αλλά ως..
Κίνημα Αλλαγής μπερδεύοντας τους ψηφοφόρους.
Και αποκάλυψε μάλιστα ότι πρόσφατα είπε στην Φώφη Γεννηματά, κάνοντας προφανώς πλάκα: «Φώφη, δώσε μου εμένα την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ και θα το πάω στο 10% σε λίγες μόνο ημέρες… Ως και ζιβάγκο θα βάλω, γιατί ο Ανδρέας έκανε και πολλά καλά πράγματα».
Μπορεί να έκανε πλάκα ο Γεωργιάδης, αλλά αυτό είναι ένα από τα προβλήματα του ΚΙΝΑΛ. Οτι έχουν γίνει πολλοί αυτοί που κάνουν πλάκα μαζί του, ακόμα και με την ίδια την πρόεδρό του.
Στην ίδια ραδιοφωνική συνέντευξη εξάλλου ο Aδ. Γεωργιάδης, έκανε και μια εκτίμηση για τα ποσοστά που θα λάβουν τα κόμματα στις εθνικές εκλογές: 40% ΝΔ, 28% ΣΥΡΙΖΑ, τρίτο κόμμα η Χρυσή Αυγή με «7 plus» και περί το 6% ΚΙΝΑΛ και ΚΚΕ. Δηλαδή το ΚΙΝΑΛ ίσως και πέμπτο κόμμα, από εκεί που ήθελε να γίνει τρίτος πόλος…
- Bαβέλ / Protagon