ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019

Τι είπε ο Τσίπρας σε Χατζηδημητρίου και Σκυλλάκο

Επειτα από την συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN και στην Ελλη Στάη που τελείωσε λίγο μετά τις 9 το βράδυ, ο Αλέξης Τσίπρας ξεναγήθηκε στους χώρους του ενιαίου newsroom του OPEN TV, της εφημερίδας Έθνος και του ethnos.gr.
Ο πρωθυπουργός συνομίλησε με δημοσιογράφους και διοικητικά στελέχη του καναλιού και της εφημερίδας. «Σας κουράσαμε.. σήμερα. Είχατε πολλή δουλειά», είπε προσερχόμενος στο
ενιαίο newsroom ο Αλέξης Τσίπρας όπου είχε μία σύντομη συνομιλία με τον εκδότη της εφημερίδας Έθνος, Τραϊανό Χατζηδημητρίου αλλά και τον διευθυντή της εφημερίδας, Αντώνη Σκυλλάκο. Παράλληλα, χαιρέτησε όλους τους δημοσιογράφους και τους εργαζόμενους που βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στην αίθουσα.
O πρωθυπουργός ξεναγήθηκε από τον διευθύνοντα σύμβουλο Τζώνυ Καλημέρη στο ενιαίο newsroom και ενημερώθηκε για τον τρόπο λειτουργίας των Μέσων ενώ είχε ολιγόλεπτη συζήτηση και με τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το κυβερνητικό ρεπορτάζ. Ο Τσίπρας ύστερα από περίπου δέκα λεπτά «ξενάγησης» αποχώρησε από τις εγκαταστάσεις της Παιανίας.