ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019

Σκέπτεται να πουλήσει το «μαγαζί-γωνία»...

Εντείνεται η φημολογία ότι ο διαχειριστής ηλεκτρονικού μέσου ενημέρωσης, το οποίο καταγράφει τα τελευταία χρόνια υψηλή επισκεψιμότητα, σκέπτεται  να πουλήσει το «μαγαζί-γωνία» τώρα που βρίσκεται στην κορυφή αναμένοντας ότι αυτό σίγουρα θα αποτιμηθεί δεόντως από τους υποψήφιους αγοραστές.
 ***
Μάλιστα γίνονται, λέει, και..
συζητήσεις καθώς υπάρχει ενδιαφέρον για το εν λόγω σάιτ από επιχειρηματίες φίλα προσκείμενους στον αρχηγό του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Λέγεται δε ότι ο πρόεδρος της ΝΔ είναι ενήμερος για την πορεία των διαπραγματεύσεων όχι τόσο από την πλευρά του ιδιοκτήτη της ενημερωτικής ιστοσελίδας όσο από αυτήν των επίδοξων αγοραστών. Τα εκδοτικά συμφέροντα αναδιατάσσονται ενόψει νέων πολιτικών ισορροπιών στην χώρα...
***
Την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 19:15 στην ΕΡΤ1, στην εκπομπή «Η Επόμενη Μέρα» με τον Άρη Ραβανό, παρουσιάζονται τα εξής θέματα: Όλες οι πολιτικές εξελίξεις όπως αυτές διαμορφώνονται με τη συνάντηση Τσίπρα - Καμμένου. Η συνέντευξη του πρωθυπουργού και τα όρια που έχει θέσει. Πώς διαμορφώνεται το πολιτικό σκηνικό στην Ελλάδα. Η κυβερνητική πλειοψηφία και η εμπιστοσύνη της Βουλής. Ο απόηχος της επίσκεψης Μέρκελ στην Αθήνα.
***
Ο Νίκος Μάνεσης και τη φετινή τηλεοπτική σεζόν πρωταγωνιστεί τα Σαββατοκύριακα, αφήνοντας πίσω τον ανταγωνισμό στον πίνακα της τηλεθέασης. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen κατά το πρώτο τετράμηνο της φετινής τηλεοπτικής σεζόν (8/9- 30/12/2018), η εκπομπή «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» ήταν πρώτη στο δυναμικό κοινό 18- 54 με 22,3%, σχεδόν 12 μονάδες μπροστά από τον 2ο σταθμό (τον ΑΝΤ1 10,6%) καθώς και στο σύνολο πληθυσμού με 22,2%, σχεδόν 7,5 μονάδες μπροστά από τον 2ο σταθμό (ΣΚΑΪ 14,9%).