ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019

Κατερίνα Νοτοπούλου: Έχω δώσει μάχη για τη ζωή μου

Τι αποκάλυψε για το σοβαρό πρόβλημα υγείας της

Στην περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισε και που της έχει προκαλέσει σοβαρό πρόβλημα αναφέρθηκε η υφυπουργός Μακεδονίας – Θράκης και υποψήφια δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κατερίνα Νοτοπούλου. Mιλώντας στην εκπομπή Happy Day του Alpha αποκάλυψε:. «Έχω περάσει..
πολύ δύσκολα γι’ αυτό και καμία μάχη δεν με τρομάζει πια. Έχω δώσει μάχη για τη ζωή μου, για να αποκτήσω ένα αξιοπρεπές επίπεδο ζωής μετά από μια πολύ σοβαρή περιπέτεια υγείας που είχα».
Η Νοτοπούλου συνεχίζοντας εξήγησε: «Είχα ένα θέμα υγείας, ένα αυτοάνοσο, το οποίο μου άφησε μια σοβαρή αναπηρία. Είναι ένα δικό μου κομμάτι που το κουβαλάω, που έχω μάθει να ζω με αυτό και που με καθόρισε απόλυτα σαν άνθρωπο. Έχω ένα πολύ σοβαρό θέμα ακοής, πολύ υψηλή βαρηκοΐα. Ό,τι δεν σε σκοτώνει, σε κάνει πιο δυνατό».
Η Κατερίνα Νοτοπούλου προανήγγειλε ότι θα παραιτηθεί σύντομα από τη θέση της υφυπουργού Εσωτερικών. «Έχω βάλει σκοπό όμως να ολοκληρώσω δύο έργα διαβαλκανικού χαρακτήρα που θεωρώ πολύ σημαντικά για την πόλη και μετά έχουμε χρόνο για τον προεκλογικό αγώνα», διευκρίνισε.
«Θα μου λείψει πολύ», σχολίασε, δείχνοντας την υπουργική καρέκλα. «Ήταν πολύ σύντομο το χρονικό διάστημα, ήταν όμως εξαιρετικά έντονο και το συναίσθημα και ως καθημερινότητα και ως πολιτική πράξη», πρόσθεσε.