ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2019

Ποιος διευθυντής ειδήσεων δέχθηκε να φύγει τόσος κόσμος;

Η μαζική απόλυση δημοσιογράφων του ΣΚΑΪ προκάλεσε αίσθηση στον χώρο, φυσικά και θυμό που εκφράζεται από συναδέλφους στα σόσιαλ – πολλές φορές με σφοδρότητα. Ιδιαίτερα τραχύς στους χαρακτηρισμούς κάποιων αναρτήσεών του ήταν ο Οργανωτικός Γραμματέας της ΠΟΕΣΥ Νίκος Συνοδινός, ενώ..
σε μία από αυτές, στο facebook, αφού εξάρει την αξία των απολυμένων δημοσιογράφων ρωτάει «ποιος διευθυντής ειδήσεων αποδέχτηκε να φύγει αυτός ο κόσμος και παραμένει στη θέση του;»
Το δημοσιογραφικό πογκρόμ στο κανάλι του Φαλήρου απαντάται με κήρυξη απεργιακών κινητοποιήσεων και αυτό μοιάζει ειρωνικό και οξύμωρο. Γιατί, στον ΣΚΑΪ οι απεργίες, σε γενικές γραμμές, δεν ευδοκίμησαν στην πολυετή πορεία του και οι απεργοσπαστικοί μηχανισμοί ήταν ανά πάσα στιγμή έτοιμοι να ανατρέψουν τις συνδικαλιστικές δράσεις, με δημοσιογράφους αποφασισμένους να πέσουν στην πυρά της διαγραφής από τις Ενώσεις, προκειμένου να συνεχιστεί η λειτουργία των σταθμών (τηλεόρασης/ραδιοφώνου), αν όχι σε όλες τις εκπομπές, τουλάχιστον σε μερικές.
- διαβάστε τη συνέχεια στο harddog-sport ΕΔΩ