ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2019

Ο Μανιαδάκης υπέρ του «Ναι» για την καλή μας την υγεία

«Την Κυριακή δεν ψηφίζουμε ΝΑΙ μόνο για την παραμονή μας στην Ευρώπη. Ψηφίζουμε ΝΑΙ και για την υγεία μας και κυρίως για την υγεία των παιδιών μας».
Αυτά έγραφε σε ανακοίνωσή του ο Νίκος Μανιαδάκης καθηγητής διοίκησης υγείας στην ΕΣΔΥ, λίγες ημέρες πριν το δημοψήφισμα. Ανακοίνωση που υπέγραφε ο ίδιος, ως επικεφαλής, συν 9 ακόμα καθηγητές με αλφαβητική σειρά.
. Προφανώς και ανησυχούσε ο άνθρωπος όχι μόνο για την υγεία τη δική μας αλλά και εκείνη των παιδιών μας.Αληθινός αλτρουισμός.
Ανησυχούσε όμως και για τις φαρμακευτικές εταιρίες: Αυτό έλειπε δα. Ιδού: «Ειδικότερα σε ότι αφορά τα φάρμακα... ...οι εταιρείες δεν θα τα προμηθεύουν χωρίς να πληρώνονται... ...ενώ σημαντικά και πολύ αποτελεσματικά φάρμακα που κυκλοφορούν διεθνώς, δεν θα εισάγονται στην Ελλάδα. Οι δε απολύσεις στις φαρμακευτικές εταιρείες θα πάρουν μαζικές διαστάσεις».
Στις 2 Ιουλίου βγήκε η δραματική ανακοίνωση του Νίκου Μανιαδάκη και των υπολοίπων καθηγητών. Είχε πάψει πια να είναι σύμβουλος υπουργών Υγείας βλέπετε ο κ. Μανιαδάκης ώστε να τους τα πει κατ ιδίαν, τι να κάνει ο άνθρωπος, ξεκίνησε τις δημόσιες ανακοινώσεις. Να ληφθεί υπόψιν παρακαλώ από τους εισαγγελείς. Ολόκληρος σύμβουλος ήταν αλλά, επί ΣΥΡΙΖΑ, έμεινε χωρίς υπουργούς για να συμβουλεύει.
Δ. Κανελλόπουλος / ΕφΣυν