ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2019

Yπ΄ατμόν τρεις διευθυντές

Δεν έχει τελειώσει ακόμα με την Εθνική Τράπεζα το θέμα του τίτλου της "Απογευματινής". Παρά τα διαδιδόμενα και γραφόμενα, το ακανθώδες ζήτημα δεν έχει λυθεί, με τον Χρ. Μουλίνο να εμφανίζεται πολύ συγκρατημένος στους συνομιλητές του.
**
Σε τουλάχιστον δυο κανάλια υπάρχει πολύ κακό κλίμα για τους διευθυντές ειδήσεων απο..
πλευράς ιδιοκτησίας.  Οι επόμενες ώρες και μέρες, μεχρι το τέλος του Ιανουαρίου, θα είναι κρίσιμες για το μέλλον τους. To σίγουρο είναι ότι στον ΣΚΑΪ κάτι τρέχει...
**
Και ένας διευθυντής εφημερίδας φαίνεται, σύμφωνα με πληροφορίες, πως οδηγείται με συνοπτικές διαδικασίες στο... κουρείο. Για λούσιμο, χτένισμα, πιστολάκι και τα... συναφή.
**
Και το "Bημα Fm", που πολιορκούσε ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, έχει πέσει στο τραπέζι του Ιβάν Σαββίδη που ενδιαφέρεται για την απόκτηση ραδιοφωνικού σταθμού.
**
Λέγεται απο σοβαρά χείλη οτι ο ομογενής μεγαλοεπιχειρηματίας έχει ήδη λάβει τις αποφάσεις του για τις αλλαγές που επείγουν στο κανάλι του και στο ημερήσιο φύλλο του "Εθνους" το οποίο παρά την βελτίωση δεν ανταποκρίνεται με κυκλοφοριακή ανάκαμψη.