ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019

Απάντηση με 48ωρη απεργία στις απολύσεις του ΣΚΑΪ

Η ιδιοκτησία απαγόρευσε για ακόμη μία φορά την είσοδο των σωματείων στον χώρο εργασίας

Την ιδιοκτησία του ΣΚΑΪ καταγγέλλουν τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ, της ΕΠΗΕΑ, της ΕΤΙΤΑ, της ΕΤΕΡ και της ΕΣΠΗΤ για το πογκρόμ  που εξαπέλυσε σήμερα πετώντας 12 εργαζόμενους στο δρόμο. Η πρώτη απάντηση των εργαζομένων..
του ΣΚΑΪ με τη στήριξη των σωματείων ήταν τρίωρη στάση εργασίας σήμερα Παρασκευή 11/1 την ώρα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων.
Τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ, της ΕΠΗΕΑ, της ΕΤΙΤΑ, της ΕΤΕΡ και της ΕΣΠΗΤ συνεχίζουν με 48ωρη απεργία για τους δημοσιογράφους, τους διοικητικούς υπαλλήλους, τους τεχνικούς τηλεόρασης και τους τεχνικούς ραδιοφώνου, που εργάζονται στον Τ/Σ «ΣΚΑΪ», τον Ρ/Σ «ΣΚΑΪ 100,3» και στην ιστοσελίδα «skai.gr» από τις 06:00 πμ του Σαββάτου, 12 Ιανουαρίου 2019 έως τις 06:00 π.μ της Δευτέρας, 14 Ιανουαρίου 2019.
Στη διάρκεια της απεργίας τα Δ.Σ. όλων των Ενώσεων θα είναι σε διαρκή ετοιμότητα για την περιφρούρησή της.
Στις 12 μμ του Σαββάτου θα γίνει συνέλευση των εργαζομένων στην ΕΣΗΕΑ καθώς η ιδιοκτησία του «ΣΚΑΪ» απαγόρευσε για ακόμη μία φορά την είσοδο των σωματείων στον χώρο εργασίας.
Εργαζόμενοι και σωματεία θα οργανώσουμε όλοι μαζί την περιφρούρηση της απεργίας και θα αποφασίσουμε για τα επόμενα βήματα.
Οι Ενώσεις των εργαζομένων απαιτούν να ανακληθούν αμέσως όλες οι απολύσεις.