ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2019

Τέλειωσαν τον Φιλιππίδη από διευθυντή ειδήσεων του ΣΚΑΪ

Τον Σεπτέμβριο του 2017 είχε ανακοινωθεί επίσημα από τον ΣΚΑΪ πως στην θέση του αποπεμφθέντος Σταμάτη Μαλέλη τοποθετήθηκε ο Νίκος Φιλιππίδης (ο οικονομικός συντάκτης που ανέλυε και παρουσίαζε τους... αραβικούς πίνακες - ΕΔΩ). Ο Νίκος Φιλιππίδης είχε τότε αναλάβει καθήκοντα Γενικού Διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης του ΣΚΑΪ.
Το τελευταίο  διάστημα όμως..
είχαν φουντώσει οι φήμες περί αποχώρησης του Νίκου Φιλιππίδη από τη θέση του Γενικής Διεύθυνσης Ειδήσεων και Ενημέρωσης του καναλιού. Σήμερα, όπως γράφει η ηλεκτρονική έκδοση του Εθνους, οριστικοποιήθηκε η αποχώρηση Φιλιππίδη μετά και από συνάντησή του με την Διευθύνουσα Σύμβουλο του συγκροτήματος του Φαλήρου, Εύη Κουτσαυτάκη.
O δημοσιογράφος προς το παρόν παραμένει στο δυναμικό του ΣΚΑΪ ενώ σύντομα αναμένεται να ανακοινωθεί το νέο πρόσωπο που θα αναλάβει την γενική διεύθυνση ειδήσεων και ενημέρωσης του ΣΚΑΪ - ακούστηκε και το όνομα του Ν. Στραβελάκη. Αναμένεται και η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού για τον Ν. Φιλιπππίδη.