ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019

Ραγδαίες εξελίξεις στον ΣΚΑΪ

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον ραδιοτηλεοπτικό όμιλο ΣΚΑΪ μετά την καρατόμηση του Νίκου Φιλιππίδη από τη θέση του γενικού διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης του καναλιού (δείτε ΕΔΩ). Πολλοί φοβούνται αναταράξεις από το ντόμινο των αλλαγών στην κορυφή της διευθυντικής πυραμίδας ενώ την ίδια ώρα η διοίκηση του   τηλεοπτικού σταθμού με επίσημη..
ανακοίνωσή της γνωστοποιεί ότι:
«Ο Νίκος Φιλιππίδης δεν θα ασκεί από σήμερα τα καθήκοντα του γενικού διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης του Ομίλου ΣΚΑΪ, ολοκληρώνοντας μια πετυχημένη θητεία, κατά την οποία το σύνολο των ενημερωτικών εκπομπών και δελτίων ειδήσεων του σταθμού βρέθηκε σε κορυφαίες θέσεις στις επιλογές των τηλεθεατών».
Πάντως όπως αναφέρει η ανακοίνωση «ο Νίκος Φιλιππίδης συνεχίζει στο δυναμικό του Ομίλου και θα συμβάλλει με το ρεπορτάζ και το σχόλιό του καθημερινά στην ενημέρωση του ΣΚΑΪ».

ΥΓ Στη φωτογραφία  παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ, Σία Κοσιώνη, φωτογραφήθηκε περιτριγυρισμένη από επτά άνδρες συναδέλφους της στο συγκρότημα του Φαλήρου (ανάμεσά τους και οι Αντώνης Αντζολέτος, Απόστολος Μαγκηριάδης, Νίκος Φιλιππίδης , Γιάννης Πιτταράς, Γιάννης Αδαμίδης και Βασίλης Χιώτης). H Σία Κοσιώνη ανέβασε προ δύο μηνών το φωτογραφικό στιγμιότυπο στους προσωπικούς της λογαριασμούς στο fb και το Instagram με λεζάντα: Η Χιονάτη και οι επτά νάνοι!