ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή, 6 Ιανουαρίου 2019

Στον αέρα(;) τα συμβόλαια στον ΣΚΑΪ 24

Στον αέρα φαίνεται πως τινάζεται το 24ωρο ενημερωτικό κανάλι που ετοίμαζε εδώ και αρκετό καιρό ο Γιάννης Αλαφούζος και το οποίο θα έφερε την σφραγίδα εγκυρότητας του ΣΚΑΪ. Αυτό αναφέρουν
«αποκλειστικές πληροφορίες» της Τίνας Μεσσαροπούλου (tinasmess.gr), παρά το γεγονός ότι το ΣΚΑΪ 24 στο οποίο θα συμμετείχαν αρκετά γνωστά ονόματα εντός και εκτός Νέου Φαλήρου, θα έκανε..
πρεμιέρα τον Ιανουάριο. Το tinasmess συμπληρώνει:
"Κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή αποφασίστηκε το κανάλι να μην βγει στον αέρα με την εύρεση συχνότητας να παραμένει ένα από τα κύρια προβλήματα στην υλοποίηση του όλου εγχειρήματος, αν και δεν ήταν το μόνο.
Το μεγάλο πρόβλημα που προκύπτει από την απόφαση αυτή είναι τι μέλλει γενέσθαι με τους δημοσιογράφους που προσλήφθηκαν αποκλειστικά για το κανάλι αυτό και υπέγραψαν συμβόλαια. Μεταξύ αυτών, ο επικεφαλής του καναλιού Νίκος Στραβελάκης, ο Δημήτρης Καμπουράκης, ο οποίος μάλιστα άφησε την πρόταση του ΑΝΤ1 και την πρωινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου για να ενδώσει στην πρόταση του ΣΚΑΪ αλλά και ο Νίκος Ευαγγελάτος, ο οποίος θα αναλάμβανε απογευματινή εκπομπή".

Ο αντίλογος

Από την άλλη πλευρά το nassosblog αναφέρει:
"Το «ρεπορτάζ» της Τίνας Μεσσαροπούλου μπάζει από παντού. Κατ’ αρχήν συνεχίζονται οι συζητήσεις του ιδιοκτήτη του Σκάϊ με ιδιοκτήτη περιφερειακού καναλιού για την εξαγορά της συχνότητας. Μπορεί το επιχειρηματικό πλάνο να προχωρήσει άμεσα, μπορεί και να καθυστερήσει ακόμη και κάποιους μήνες.
Ανεξάρτητα όμως με αυτό τα τρία συγκεκριμένα άτομα που έχουν ήδη υπογράψει θα αξιοποιηθούν στον Σκάϊ είτε στην τηλεόραση είτε στο ραδιόφωνο.
Όσον αφορά στο καινούργιο κανάλι πράγματι υπάρχουν δυσκολίες όμως δεν υπάρχει καμία απόφαση προς το παρόν να ματαιωθεί η δημιουργία του."