ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019

Νέο ειδησεογραφικό σάιτ ετοιμάζει ο Γιάννης Φιλιππάκης

Tη δημιουργία νέου ειδησεογραφικού site σχεδιάζει ο εκδότης Γιάννης Φιλιππάκης. Στο site επικεφαλής θα είναι ο ένας εκ των δύο διευθυντών σύνταξης της εφημερίδας «Δημοκρατία».
***
Την ίδια ώρα εργαζόμενοι του«Δημοκρατικού Τύπου» υποστηρίζουν πως ναι μεν η εργοδοσία έδωσε στην ώρα της το δώρο - ως όφειλε εκ του νόμου - αλλά «το μηνιάτικο, που
θεωρητικά θα δινόταν μετά τις 24.12.18, ακόμα δεν έχει καταβληθεί στους περισσότερους εργαζόμενους».  
***
Το όνομα του δημοσιογράφου Στράτου Μπαλή (πρώην του ΣΚΑΪ νυν του Open) είναι ανάμεσα σε εκείνα που ακούγονται για την ανάληψη της γενικής διευθυνσης ειδήσεων και ενημέρωσης του ΣΚΑΪ στη θέση του αποπεμφθεντος Νίκου Φιλιππίδη.
***
Ο Στράτος Μπαλής, όπως γράφει το enimerosi24, έχει θητεύσει σε αντίστοιχες θέσεις και γνωρίζει την ανθρωπογεωγραφία του ΣΚΑΙ και κυρίως τις ιδιαιτερότητες του «μαγαζιού». Πράγμα που αποτελεί ατού στην κούρσα  για την κάλυψη της θέσης του γενικού διευθυντή.
***
Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες. και παρά τις αντιδρασεις στο Φάληρο, λέγεται πως  για τη θέση του γενικού διευθυντή ειδήσεων έχει «κλειδώσει» το όνομα του Βασίλη Παπαδρόσου του Alpha.