ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019

ΣΚΑΪ: φόβοι ότι ο αριθμός των απολύσεων θα αυξηθεί

Ο τηλεοπτικός σταθμός «ΣΚΑΙ» έχει ξεκινήσει από το πρωί ένα πογκρόμ κατά δημοσιογράφων. Μέχρι στιγμής έχουν, ήδη, απολυθεί δώδεκα εργαζόμενοι, ενώ υπάρχουν φόβοι ότι ο αριθμός των απολύσεων θα αυξηθεί.
Οι απολύσεις έγιναν στο πλαίσιο δήθεν αναδιοργάνωσης του προγράμματος του σταθμού, όμως, είναι αδικαιολόγητες, παράνομες, αντεργατικές και καταχρηστικές..Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ έχει ήδη προβεί σε αίτηση για τριμερή συνάντηση με το Υπουργείο Εργασίας και την εργοδότρια εταιρεία για τις θέσεις εργασίας.
Τα Δ.Σ. των ΕΣΗΕΑ, ΕΠΗΕΑ, ΕΤΙΤΑ, ΕΤΕΡ αποφάσισαν την κήρυξη 3ωρης στάσης εργασίας όλων των δημοσιογράφων, των διοικητικών υπαλλήλων, τεχνικών τηλεόρασης και τεχνικών ραδιοφώνου, που εργάζονται στον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΙ», τον ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΚΑΙ 100,3» και στην ιστοσελίδα «skai.gr» από τις 19.00 έως τις 22.00 σήμερα Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου 2019, διαμαρτυρόμενοι για τις μαζικές απολύσεις που πραγματοποιούνται στο Φάληρο.