ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2019

Δεν έχει περάσει ούτε έξω απ΄ το Μαξίμου...

…αν και καλύπτει το κυβερνητικό ρεπορτάζ

Ποιος δημοσιογράφος μεγάλης εφημερίδας που υπογράφει το κυβερνητικό ρεπορτάζ τα τελευταία τρεισήμισι χρόνια δεν έχει περάσει ούτε έξω απο το Μαξίμου! Βεβαίως η ευθύνη δεν ειναι αποκλειστικά δική του, αλλά και των ενοίκων του πρωθυπουργικού μεγάρου που δεν του σηκώνουν τα τηλέφωνα ή όταν τα σηκώνουν το κάνουν.. μόνο για να διαμαρτυρηθούν!
Και το ερώτημα δεν ειναι «τότε τι γράφει», γράφει αυτά που πιστεύει! Δικαίωμα του! Το ερώτημα ειναι ο διευθυντής του τι κάνει και κυρίως πώς δέχεται να φιλοξενεί ρεπορτάζ και μάλιστα για την κυβέρνηση (σε μια μεγάλη εφημερίδα), χωρίς να έχει καμια σχέση με την πραγματικότητα;
Βεβαίως το θέμα θα μπορούσε να είχε αντιμετωπιστεί τοποθετώντας έναν συντάκτη φιλικό με την κυβέρνηση (παρά το γεγονός ότι η εν λόγω εφημερίδα ειναι ακραία αντιπολιτευτική), όπως συνέβη σε μια αλλη εφημερίδα όπου η ΝΔ τοποθέτησε για το ρεπορτάζ της δημοσιογράφο της αρεσκείας της!
Συμπερασματικά πάντως, ελάχιστη σημασία εχει αν συμφωνεί κανείς ή όχι με αυτές τις πρακτικές… Δεδομένου ότι η απάντηση ειναι αυτονόητη. Το πρόβλημα είναι οτι αυτά συμβαίνουν στον κόσμο των ελληνικών media.

- από το enimerosi24