ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2019

Κρίσιμη σύσκεψη στου Μαρινάκη

Μεταξύ Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς έγινε μία κρίσιμη σύσκεψη του Βαγγέλη Μαρινάκη και του δημοσιογραφικού επιτελείου του και όπως αναφέρει ο wise man ήταν όλα τα μεγαλοστελέχη εκεί...
***
Στη σύσκεψη στου Μαρινάκη συζήτησαν για όλα τα θέματα του 2019 – και των εφημερίδων – κυρίως όμως για το τηλεοπτικό εγχείρημα που ετοιμάζει..
ο όμιλος. Κι αυτό διότι, όπως εκτίμησαν τις επόμενες ημέρες ή εβδομάδες, θα προχωρήσουν οι διαδικασίες από το ΕΣΡ.
***
Μιας και ο λόγος για τις τηλεοπτικές άδειες  ο wise man (του mononews) αποκαλύπτει ότι υπάρχει «μνηστήρας» και για την 7η άδεια… Το όνομά του θα το αποκαλύψει, λέει, προσεχώς.
***
Στην Ραφήνα, στα λημέρια του Καραμανλή, γιόρτασε τελικά τα Θεοφάνεια ο Κυριάκος Μητσοτάκης, παρότι ειχε ανακοινώσει οτι θα μεταβεί στην Θεσσαλονίκη. Εν αντιθέσει με τον Αλέξη Τσίπρα που βρέθηκε στην τελετή του Σταυρού δίπλα στους γενναίους της Σαμοθράκης.
***
Αναταραχή προκάλεσε η ανάρτηση των zoornalistas που ανέφερε ότι πίσω απο την υπογραφή "Μαυρογυαλούρος" στο "Μακελειό", βρίσκεται έμπειρος και καταξιωμένος δημοσιογράφος που γράφει προφανώς όσα δεν μπορεί" να δημοσιεύσει στο Μέσο που εργάζεται και στο οποίο κατέχει επιτελική θέση εδω και αρκετά χρόνια.