ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019

Βέτο στη μετακίνηση Παπαδρόσου στον ΣΚΑΙ

…από υψηλόβαθμο στέλεχος της «Καθημερινής»

Εκτός από το όνομα του Νίκου Στραβελάκη που έχει και το προβάδισμα για τη θέση του διευθυντή ειδήσεων του ΣΚΑΙ (μετά την «καρατόμηση» Φιλιππίδη- EΔΩ), εχθές το απόγευμα ακούστηκε και το όνομα του Βασίλη Παπαδρόσου, νυν διευθυντή ειδήσεων του επιτυχημένου δελτίου του ALPHA με τον Αντώνη Σρόιτερ. Κάποιοι..
κακεντρεχείς υποστηρίζουν οτι πρόκειται για διαρροές, επειδη οι σχέσεις του στελέχους με το κανάλι έχουν, λέει, διαταραχθεί και δεν αποκλείεται να αποχωρήσει από τον APLHA.
Ανεξάρτητα όμως από τις κακεντρέχειες που ταλανίζουν τον κλάδο, είναι αλήθεια οτι οι σχέσεις του καναλιού με τον Βασίλη Παπαδρόσο δεν είναι αυτές που ήταν και δεν αποκλείονται εξελίξεις… Ωστόσο οι πιθανότητες το στέλεχος του ALPHA να μετακινηθεί στον ΣΚΑΙ αναλαμβάνοντας τη θέση του διευθυντή ειδήσεων είναι ανύπαρκτες και αυτό διότι υψηλόβαθμο στέλεχος της «Καθημερινής» έχει ασκήσει βέτο!
- πηγή: enimerosi24