ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019

Σε ποιο κανάλι επιστρέφει ο Λαζόπουλος με το «Αλ Τσαντίρι»

Όπως όλα δείχνουν ο Λάκης Λαζόπουλος πρόκειται να βρεθεί πολύ σύντομα στις οθόνες μας με την εκπομπή"Αλ Τσαντίρι". Σύμφωνα με πληροφορίες τα ραντεβού, έγιναν κάτω από πλήρη μυστικότητα και πλέον έχουν φτάσει στην ανταλλαγή emails μεταξύ των δικηγόρων των δύο πλευρών προκειμένου να συνταχθεί και το επίσημο συμβόλαιο.
Η είδηση βγήκε αρχικά από..
το tvnea για να εμπλουτιστεί έπειτα από τις πληροφορίες του Στέφανου Κωνσταντινίδη που θέλουν το κανάλι Open (περί αυτού ο λόγος) να πίεσε ακόμα περισσότερο τον Λαζόπουλο μετά το «όχι» του Αντώνη Κανάκη, καθώς ο σταθμός κρίνει απαραίτητη μια σατυρική ζωντανή εκπομπή λόγου και πολιτικού σχολιασμού.
Ο Λάκης Λαζόπουλος θα επιστρέψει στις οθόνες μας με το "Αλ Τσαντίρι" του, τον Μάρτιο μαζί με το X-Factor, στην prime time ζώνη του σταθμού.
Ημέρα και ώρα δεν έχει αποφασιστεί ακόμα, καθώς προέχουν οι τελικές υπογραφές. Πρόκειται για μια συμφωνία που όπως τονίζει ο Στ. Κωνσταντινίδης δύσκολα θα χαλάσει.
- πηγή: topontiki