ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2018

Ερχονται ανατροπές και περικοπές στα εγχώρια media

ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ μέτρηση για την είσοδο του 2019, την χρονιά η οποία θα φέρει ανατροπές - που δεν έχει φανταστεί κανείς - και μεγάλες εκπλήξεις στα εγχώρια media.
**
ΟΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ είναι δυσοίωνες καθώς σε σχεδόν όλα τα μιντιακά μαγαζιά (κανάλια, ραδιόφωνα, εφημερίδες) με το νέο χρόνο..
οι εργοδότες ετοιμάζονται για νέες περικοπές μισθών με το γνωστό εκβιαστικό δίλημμα «ή δέχεστε μειώσεις ή το κλείνουμε το μαγαζί».
**
ME TO NEO έτος οι εργαζόμενοι στα media ετοιμάζονται για απεργιακές κινητοποιήσεις. Οι Ενώσεις των εργαζομένων στα ΜΜΕ βρίσκονται σε ετοιμότητα για τον ΕΔΟΕΑΠ με αφορμή τις εργοδοτικές προσφυγές, που ζητούν την κατάργηση της εισφοράς του 2%.
**
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής για όσους εργάζονται με συμβάσεις ορισμένου χρόνου. Αρκετοί δημοσιογράφοι που καλύπτουν πάγιες ανάγκες δεν γνωρίζουν αν θα ανανεωθούν οι συμβάσεις τους.
**
ΩΡΑ δύσκολων αποφάσεων στο "Open", καθώς φαίνεται οτι επικρατεί η άποψη που υποστηρίζει οτι για το "άνοστο" δελτίο ειδήσεων δεν φταίνε μόνο τα τεχνικά προβλήματα που ούτως ή άλλως κάποια στιγμή θα λυθούν.
**
ΕΥΤΥΧΩΣ που στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη υπάρχει και η απογευματινή εκπομπή του Νίκου Μουτσινά που ανεβάζει τον μέσο όρο του "Οpen".