ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2018

Το «μυστικό» της Χαλυβουργικής

Νέα τροπή φαίνεται πως παίρνει η υπόθεση της «Χαλυβουργικής» μετά την ανακοίνωση της ΔΕΗ στην οποία για πρώτη φορά γίνεται επίσημα λόγος για ένα «μυστικό» που γνώριζαν αρκετοί.
Η άλλοτε κραταιά επιχείρηση, που είχε πάψει από χρόνια να επεξεργάζεται χάλυβα και άλλα παράγωγά του, στην ουσία ασκούσε άλλη δραστηριότητα και..
εξακολουθούσε να καταναλώνει μεγάλες ποσότητες ενέργειας, τόσες που είναι συγκρίσιμες με αυτές του αεροδρομίου «Ελ. Βενιζέλος» και του ΟΣΕ! Η επιχειρηματική αλλαγή βεβαίως είναι νόμιμη, αλλά πρέπει να δηλώνεται στις αρμόδιες αρχές, ενώ η «Χαλυβουργική» αξιοποιούσε τη σύμβαση που της εξασφάλιζε φτηνό ρεύμα λόγω της αρχικής της δραστηριότητας.
Η ΔΕΗ, με αφορμή το «φέσι» των 31,5 εκατ. ευρώ από ανεξόφλητους λογαριασμούς, άρχισε να σκαλίζει το θέμα και οι υπηρεσίες της ετοιμάζονται να ανακοστολογήσουν την οφειλή με βάση τα τιμολόγια ρεύματος που ισχύουν για εμπορικές επιχειρήσεις.
Ο φάκελος «Χαλυβουργική» μόλις άνοιξε και έπεται συνέχεια...
Χ.ΤΖ. (ΕφΣυν)