ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2018

Ρεμπέτικο Πάλκο στην ΕΡΤ1

Πριν από 35 χρόνια οι τηλεθεατές της ΕΡΤ-1 γιόρτασαν τα Χριστούγεννα στο «Ρεμπέτικο Πάλκο». Το Αρχείο της ΕΡΤ ψηφιοποίησε και παρουσιάζει στην ιστοσελίδα http://www.ert.gr/news/arxeio-afierwmata/ το εορταστικό πρόγραμμα του 1983, «Ρεμπέτικο Πάλκο», στο οποίο συμμετέχουν μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του λαϊκού τραγουδιού.
Οι ηθοποιοί της σειράς..
«Το μινόρε της αυγής», που το 1983 γνώριζε μεγάλη επιτυχία, Γιάννης Ζαβραδινός, Θέμις Μπαζάκα και Νίκος Καλογερόπουλος, είναι οι οικοδεσπότες του «Ρεμπέτικου Πάλκου», που άνοιξε τις πύλες του στην ΕΡΤ-1, την παραμονή των Χριστουγέννων του 1983, με σκοπό να κρατήσει καλή συντροφιά στους τηλεθεατές.
Το γλέντι ξεκινά με τη Ρεμπέτικη Κομπανία σε σμυρναίικους σκοπούς και συνεχίζεται με τραγούδια του Βαμβακάρη και του Παπαϊωάννου από τη Χαρούλα Λαμπράκη. Τη μουσική σκυτάλη παίρνουν ο Πάνος Γαβαλάς και η Ρία Κούρτη, η Γλυκερία, ο Μπάμπης Γκολές, η Πόλυ Πάνου, τα Παιδιά από την Πάτρα, η Άννα Χρυσάφη, η Πίτσα Παπαδοπούλου, αλλά και ο Λάκης Χαλκιάς, ο οποίος ερμηνεύει μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Στέλιου Καζαντζίδη.
Στο «Ρεμπέτικο Πάλκο» ανεβαίνουν επίσης, η Μαίρη Λίντα, η Οπισθοδρομική Κομπανία, η Καίτη Γκρέυ και η Αθηναϊκή Κομπανία για να μας θυμίσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους.
Σκηνοθεσία: Μαίρη Κουτσούρη Δείτε το αφιέρωμα στη διεύθυνση http://www.ert.gr/arxeio-afierwmata/christoygenna-stin-ert-1-me-rempetiko-palko-1983/