ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2018

Αυτοδύναμος ο Μαλέλης...

«Δεν θα φοβηθούμε να πάμε σε δεύτερες εκλογές με απλή αναλογική. Ακόμη και αν δεν έχει αυτοδυναμία η Ν.Δ., δεν θα συνεργαστούμε με μια κυβέρνηση Κυριάκου Μητσοτάκη που θα φέρει τον όλεθρο. Θέλουμε προοδευτική διακυβέρνηση. Εάν δεν μπορούμε να προωθήσουμε τη δική μας ατζέντα, δεν έχει νόημα για εμάς οποιαδήποτε κυβερνητική συνεργασία».
Tα παραπάνω δήλωσε..
χθες στον ραδιοσταθμό News 24/7 o γραμματέας Επικοινωνίας του ΚΙΝΑΛ Σταμάτης Μαλέλης ταράζοντας τα ηγετικά κλιμακια της Πειραιώς αν και ουδείς γνωρίζει εάν ο έμπειρος δημοσιογράφος μετέφρασε τις προθέσεις της προέδρου Φώφης ή απλώς εξέφρασε αυθαίρετα τις δικές του επιθυμίες.
Πάντως ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς άρπαξε την ευκαιρία καλωσορίζοντας «κάθε άποψη που αναδεικνύει τον όλεθρο ενός προγράμματος κομμένου και ραμμένου στα σχέδια του ΔΝΤ».
Μιλώντας σήμερα στον News 24/7 ο Ν. Παππάς χαρακτήρισε θετικό το γεγονός ότι στελέχη του προοδευτικού φάσματος «αντιλαμβάνονται αυτόν τον κίνδυνο για την κοινωνία, η οποία έχει μεγάλες πληγές από τα προγράμματα ΔΝΤ». Για ενδεχόμενη συνεργασία με το Κίνημα Αλλαγής και γενικότερα τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι σ' αυτό, ο Ν. Παππάς ανέφερε ότι «τα διλήμματα είναι πραγματικά». Επίσης ο Ν. Παππάς έγραψε στο twitter:
«Καλωσορίζω κάθε άποψη - και αυτή του κ. Μαλέλη - που αναγνωρίζει ότι το πρόγραμμα του κ. Μητσοτάκη είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του ΔΝΤ»
Κατόπιν τούτων και μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν ο Στ. Μαλέλης επανήλθε και προσπάθησε να τα μπαλώσει γράφοντας στα social media:
"Κάποιοι βιάστηκαν να χαρούν. Το ότι είναι νεοφιλελευθερος ο Μητσοτάκης δεν σημαίνει ότι είναι προοδευτικοί αυτοί. Η προοδευτική διακυβέρνηση περνά μόνο  μέσα από την ενίσχυση του Κινήματος Αλλαγης. Η πόλωση που καλλιεργούν Ν.Δ και ΣΥΡΙΖΑ οδηγεί σε αδιέξοδο .
 Τις συνεργασίες θα τις καθορίσει ο Ελληνικός λαός με την ψήφο του
Τέλος σε αυτή τη συζήτηση που καλλιεργούν τα επιτελεία του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ που αγωνιούν μόνο για τα ποσοστά τους
Και όχι για την υπέρβαση της κρίσης".