ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2018

Την παραίτησή του υπέβαλε στον Καμμένο ο Σγουρίδης

Την παραίτησή του από την αντιπροεδρία των ΑΝΕΛ υπέβαλε στον Πάνο Καμμένο ο Παναγιώτης Σγουρίδης, η οποία τελικά δεν έγινε δεκτή. Ο αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ  είχε μιλήσει το πρωί της Παρασκευής στον ραδιοσταθμό ΘΕΜΑ 104,6 κάνοντας λόγο για κίνδυνο θερμού επεισοδίου που μπορεί να καθυστερήσει την ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών από την ελληνική Βουλή.
Στη συνέχεια και μετά από το σάλο που ξεσήκωσαν οι δηλώσεις Σγουρίδη, ο Πάνος Καμμένος αποστασιοποιήθηκε από τις δηλώσεις του στενού του συνεργάτη και αντιπροέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Παναγιώτη Σγουρίδη
«Θεωρίες φαντασίας περί δήθεν θερμών επεισοδείων (sic) ούτε βάση έχουν ούτε εξυπηρετούν την Ελλάδα» έγραψε στην ανάρτησή του στο twitter ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος αδειάζοντας με εύσχημο τρόπο τον αντιπρόεδρο του κόμματός του, χωρίς όμως να κατονομάζει τον Παναγιώτη Σγουρίδη.
Ο Σγουρίδης, με δηλώσεις του στο «Ethnos.gr», ανασκεύασε λέγοντας ότι ποτέ δεν υπονόησε ότι περιμένουμε θερμό επεισόδιο με την Τουρκία και σημειώνοντας ότι αν γίνει δεκτή η παραίτησή του, θα παραμείνει απλός στρατιώτης των ΑΝΕΛ. Tελικά η παραίτηση Σγουρίδη δεν έγινε δεκτή.
Oι δηλώσεις Σγουρίδη είχαν προκαλέσει και την αντίδραση του τομεάρχη Εξωτερικών της ΝΔ, Γιώργου Κουμουτσάκου που δήλωσε: «Οι δηλώσεις Σγουρίδη είναι αδιανόητες. Όπως αδιανόητο και επικίνδυνο είναι ότι ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας και ο Υπουργός Εξωτερικών και Πρωθυπουργός δεν τις καταδίκασαν αμέσως, αφήνοντας έτσι να διακινούνται σενάρια που εκθέτουν την Ελλάδα διεθνώς, καθώς προκαλούν εύλογα ερωτήματα για τον τρόπο που χειρίζεται η κυβέρνηση τα ζωτικά συμφέροντα της χώρας».