ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2018

«Κλείδωσε» η υποψηφιότητα Ρουσόπουλου

ΗΤΑΝ την περασμένη Παρασκευή, παραμονές Χριστουγέννων, όταν ο Θόδωρος Ρουσόπουλος εθεάθη στην Βουλή, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του newpost. Κατευθύνθηκε στο γραφείο του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη. Θα γινόταν η τελική συζήτηση για μια ενδεχόμενη υποψηφιότητα του στις εθνικές εκλογές. Ξεπέρασε τις..
ενστάσεις του και είπε το «ναι». Ο πρώην υπουργός Επικρατείας του Κώστα Καραμανλή επανέρχεται στην ενεργό πολιτική μετά από περίπου 10 χρόνια κατεβαίνοντας υποψήφιος με τη ΝΔ στον βόρειο τομέα της Β Αθήνας.
***
ΜΠΟΡΕΙ η Εύα Καϊλή να κατέληξε στην απόφαση να θέσει εκ νέου υποψηφιότητα για την Ευρωβουλή σε συνάντηση που είχε με τη Φώφη Γεννηματά, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι όλοι στην Χαριλάου Τρικούπη είναι ικανοποιημένοι με αυτή την εξέλιξη. Αντιθέτως, σύμφωνα με τη neaselida, τόσο η ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής όσο και στελέχη του κόμματος είναι εξαιρετικά ενοχλημένα με το γεγονός οτι η Καϊλή απέρριψε την πρόταση να διεκδικήσει τον δήμο Θεσσαλονίκης.
***
ΠΡΩΗΝ υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ στην Α΄ Αθήνας, διορισμένος σε δημοτική επιχείρηση του ίδιου δήμου επί δημαρχίας Κακλαμάνη, με δικαστήρια επί δικαστηρίων για ατασθαλίες και βεβαίως… δημοσιογράφος, με δραστηριότητες που εκτείνονται στη γρήγορη εστίαση, απευθύνθηκε, όπως γράφει το documentonews, σε μεγάλο μεσιτικό γραφείο με σκοπό την εξεύρεση ξενοδοχειακής μονάδας προς ενοικίαση με σκοπό την εκμετάλλευση!