ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2018

«Τι αρλούμπες μας σερβίρει το αγόρι»...

«H κυβέρνηση δεν συνειδητοποιεί την ανάγκη μηδενικής ανοχής στη βία» είπε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης με αφορμή τη βόμβα στο Κολωνάκι (EΔΩ) και αμέσως αντέδρασε ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος (επί Καραμανλή), Ευάγγελος Αντώναρος κάνοντας λόγος για «αρλούμπες».
Συγκεκριμένα ο Ευ. Αντώναρος έγραψε στο fb:
«Είναι η αντίληψη Σαμαρά..
και Άδωνη που ενστερνίζεται απόλυτα ο Μητσοτάκης. Φαίνεται πως αν -- ο μη γένοιτο -- γίνει ο ίδιος πρωθυπουργός θα έχει σε κάθε γωνιά της Αθήνας ένα αστυνομικό που θα συλλαμβάνει επί τόπου όποιον κυκλοφορεί με ένα κουτί υποδημάτων... Τι αρλούμπες μας σερβίρει το αγόρι. Η ασφάλεια των πολιτών είναι ύψιστο και κορυφαίο καθήκον κάθε οργανωμένης και ευνομούμενης πολιτείας. Αλλά δεν εξασφαλίζεται ούτε με ευχολόγια ούτε με αντιπολιτευτικές κορώνες. Γίνεται με σύστημα, συλλογή πληροφοριών, καλά εκπαιδευμένα αστυνομικά όργανα, καλά ενημερωμένους πολίτες που βρίσκονται σε εγρήγορση. Άλλωστε όσοι. στα άκρα, απειλούν τη δημοκρατία δεν πολυνοιάζονται ποιος από τα μεγάλα κόμματα βρίσκεται στην εξουσία όταν ξεδιπλώνουν τη δράση τους. Και η πείρα δείχνει, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε ευρωπαϊκό επίπεδο, ότι είναι εξ ίσου δραστήριοι είτε κεντροδεξιές είτε κεντροαριστερές κυβερνήσεις βρίσκονται στην εξουσία».