ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2018

Ας μιλήσουμε για ένσημα...

Πριν από μερικές μέρες δημοσιεύτηκε ένα ρεπορτάζ σχετικά με την υποψηφιότητα μου στον Δήμο της Αθήνας. Το ρεπορτάζ "βαφτίστηκε" από κάποιους ως το βιογραφικό μου. Ενημερώνω λοιπόν κάθε καλόπιστο συνομιλητή ότι το βιογραφικό μου είναι αναρτημένο στο site του Υπουργείου Εργασίας.
Αφήνω στην άκρη λοιπόν το γεγονός ότι έχω εργαστεί στην ιδιωτική εκπαίδευση, για να εκφράσω την εξής απορία:..
Εντάξει, δεν καταφέρατε να ξεχωρίσετε ένα ρεπορτάζ από ένα βιογραφικό που είναι δημόσια αναρτημένο. Από όλα τα πράγματα του κόσμου όμως θέλετε να μιλήσουμε για ένσημα; Μπορώ να μιλάω για ένσημα όσο θέλετε. Μπορώ να το κάνω όταν διάφοροι δεν μίλησαν ποτέ για τα πρόστιμα που έχουν πληρώσει κάποιοι "καλοί" εργοδότες, όπως οι τράπεζες. Πρόστιμα για χιλιάδες ώρες μη δηλωμένης, απλήρωτης εργασίας, δηλαδή κλεμμένων ενσήμων. Μπορώ να μιλήσω για το που βρισκόταν η επιθεώρηση εργασίας το 2014 και που βρίσκεται σήμερα. Για το που βρισκόταν η αδήλωτη εργασία το 2014 και που βρίσκεται σήμερα.
Θεωρώ λοιπόν θετική εξέλιξη ότι έστω και μέσω παράκαμψης καταφέρατε να μιλήσετε για ένσημα.
Νάσος Ηλιόπουλος (από το fb)