ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2018

Πέθανε η δημοσιογράφος Ξένια Σταυροπούλου

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ με μεγάλη θλίψη ανακοινώνει τον αδόκητο θάνατο της δημοσιογράφου Πολυξένης (Ξένιας) Σταυροπούλου, η οποία έφυγε από κοντά μας μετά από άνιση μάχη με τον καρκίνο, σε ηλικία μόλις 59 ετών.
Η Ξένια Σταυροπούλου γεννήθηκε στους Αμπελόκηπους Αχαΐας το 1959 και μετά το πέρας των γυμνασιακών της σπουδών στο Γυμνάσιο Ακράτας Αιγιαλείας, παρακολούθησε μαθήματα δημοσιογραφίας στη σχολή «Όμηρος» και σεμινάρια Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας στην Πάντειο Σχολή..Τη δημοσιογραφική της σταδιοδρομία ξεκίνησε στην εφημερίδα «ΕΘΝΟΣ» και συνέχισε στην «ΑΥΓΗ» το 1987, καλύπτοντας το ρεπορτάζ των Υπουργείων Εθνικής Οικονομίας και Βιομηχανίας. Το 1988 μεταπήδησε στο Τμήμα Ειδήσεων της ΕΡΑ-1, στη σύνταξη των πρωινών δελτίων. Εργάστηκε παράλληλα στην εφημερίδα «ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ» ως οικονομική συντάκτρια και στην ΕΡΤ συνέχισε μέχρι τη συνταξιοδότησή της.
Η Ξένια Σταυροπούλου επέδειξε συνέπεια και επαγγελματισμό καθ’ όλη τη διάρκεια της πορείας της, ενώ υπήρξε επιμελής, εργατική, συναδελφική και γεμάτη καλοσύνη για όλους.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ συλλυπείται βαθύτατα την οικογένειά της και ιδιαίτερα τον σύζυγό της και μέλος της ΕΣΗΕΑ Βαγγέλη Νιάκα και αποχαιρετά την καλή συνάδελφο.
Η κηδεία της Ξένιας Σταυροπούλου έγινε χθες στην Ακράτα.