ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2018

Ο Αδωνις και ο... Βορειοηπειρώτης Γκέμπελς

Eχουμε συνηθίσει τον κ. Αδωνη Γεωργιάδη να παίρνει πίσω αυτά που λέει, με την ίδια ταχύτητα που μεταφέρει στο twitter ό,τι περνά απ’ το μυαλό του. Αλλά, ώσπου να το αποφασίσει, συνήθως επιμένει και εκτίθεται περισσότερο.
Το διαπιστώσαμε όταν επέμενε ότι ουδέποτε διαφήμισε το αντισημιτικό βιβλίου του Πλεύρη και ύστερα από χρόνια ζήτησε ταπεινά συγγνώμη και ταξίδεψε μέχρι το Ισραήλ για..
να πιστέψουμε ότι η μεταμέλειά του υπήρξε ειλικρινής.
Νέο παρόμοιο κρούσμα είχαμε προχθές, ανήμερα Χριστούγεννα. Αυτή τη φορά ήταν ο βουλευτής Πρέβεζας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Μπάρκας, που τον προκάλεσε, θυμίζοντάς του ότι υπάρχει βίντεο, στο οποίο ο ίδιος εμφανίζεται να κραυγάζει σύνθημα των νεοναζί: «Κύριε αντιπρόεδρε της Ν.Δ. Αδωνι Γεωργιάδη», έγραψε ο κ. Μπάρκας, «το παρακάτω σύνθημα που φωνάζετε σε συγκέντρωση του ΛΑΟΣ είναι επίκληση του γνωστού συνθήματος των φασιστών στη Γερμανία και του Χίτλερ».
Το τιτίβισμα παρέπεμπε στο σχετικό σχόλιο της «Εφ.Συν.» και στο βίντεο, όπου φαινόταν καθαρά ότι ο κ. Γεωργιάδης φωνάζει «Θα ξαναγυρίσουμε και θα τρέμει η γη».

- διαβάστε τη συνέχεια στο ρεπορτάζ του Δημ. Ψαρρά στην ΕφΣυν (ΕΔΩ)