ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2018

Ο Κουτσούμπας κέρασε κόκκινο κρασί τους Πασόκους

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Οι «Διόσκουροι» του ΚΙΝΑΛ, ο εκπρόσωπος Τύπου Παύλος Χρηστίδης και ο γραµµατέας Μανώλης Χριστοδουλάκης συνοδεύουν τη Φώφη Γεννηµατά σε ολόκληρη την Ελλάδα.
Ετσι έκαναν και προχθές, σε εκδήλωση του Κινήµατος στην Αλίαρτο. Μόλις ολοκληρώθηκε, οι πασόκοι της περιοχής τους πήγαν..
στο εστιατόριο της Θήβας, το «Τζάκι».  Αλλά χωρίς τη Φώφη, η οποία επέστρεψε στην Αθήνα. Οταν έφτασαν στο µαγαζί αντιλήφθηκαν ότι εκεί υπήρχε άλλη µία µεγάλη παρέα, σχεδόν 80 ατόµων. Ηταν η τοπική οργάνωση του ΚΚΕ, η οποία πραγµατοποιούσε την ετήσια συνεστίασή της έχοντας υψηλούς προσκεκληµένους, ανάµεσα στους οποίους ο ίδιος ο ∆ηµήτρης Κουτσούµπας.
Μάλιστα, όταν οι πασόκοι κάθισαν στο τραπέζι τους, οι κουκουέδες τούς έστειλαν κέρασµα κρασί – όχι οποιοδήποτε, αφού είχε «συλλεκτική» ετικέτα «100 χρόνια ΚΚΕ».
Οταν τελείωσαν το φαγητό οι πασόκοι, ο Χρηστίδης έσπευσε να χαιρετήσει τον Κουτσούµπα και να τον ευχαριστήσει για τα κρασιά.
«Να ξέρετε ότι θα πάρω ένα από τα άδεια µπουκάλια και θα το βάλω στο γραφείο µου στη Χαριλάου Τρικούπη» είπε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ, µε τον γραµµατέα του ΚΚΕ να του προσφέρει ένα κλειστό µπουκάλι. Τι νοµίζατε δηλαδή. Οι κουκουέδες είναι κιµπάρηδες!


A. Γκιόκας / Έθνος