ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2018

Γιάννης Αλαφούζος, ολική επαναφορά

(...) Δόθηκε αυτή η δυνατότητα στον Γιάννη Αλαφούζο για να τακτοποιήσει δικά του λάθη, με ηρεμία. Και σήμερα είναι γεγονός πως βρισκόμαστε σε μία νέα πραγματικότητα, που κατανοώ πως δεν μπορεί να γεμίσει τον κόσμο του συλλόγου, όμως είναι προτιμότερη από την ανασφάλεια που υπήρχε πέρυσι τέτοια εποχή και μέχρι να ξεκινήσει η φετινή σεζόν..
Ο Γιάννης Αλαφούζος δεν έφυγε ποτέ από τον Παναθηναϊκό, όμως, σιγά-σιγά αρχίζει να δείχνει πως έχει την πρόθεση να στηρίξει αυτήν την προσπάθεια. Βλέπει και ο ίδιος πως η κατάσταση γίνεται όλο και πιο εύκολα διαχειρίσιμη και έχουν δημιουργηθεί προοπτικές. Από τα ρεπορτάζ προκύπτει, πως είναι έτοιμος να πάρει ξανά κανονικά την θέση του, να βγει μπροστά και να ενισχύσει το πλάνο της επόμενης ημέρας(...)».
(...) Το τελευταίο διάστημα, μας έχει "τελειώσει" ο Παϊρότζ, με τον Παναθηναϊκό όμως να μην είναι ακυβέρνητος. Είναι ξεκάθαρο πως το πλάνο των Δώνη, Νταμπίζα, ο Γιάννης Αλαφούζος θα το αφήσει να τρέξει. Τον βοηθά σημαντικά το γεγονός πως οι Δώνης, Νταμπίζας δέχονται να υπηρετήσουν πιστά αυτό το πλάνο και κάνουν γκελ στον κόσμο της ομάδας.

 - από το harddog (αποσπάσματα από το άρθρο του Τσάρλυ στο sport24.gr. Δείτε το ολόκληρο εδώ).