ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2018

Ν. Παππάς: Επιχειρηματική απόφαση το κλείσιμο του MEGA

«Eάν υπήρχε από τους ιδιοκτήτες μια επιλογή συνέχισης της λειτουργίας του MEGA δεν θα είχαμε φτάσει σε αυτό το σημείο». Αυτό είπε ο υπουργός ΨΗΠΤΕ, Νίκος Παππάς, αναφορικά με το «μαύρο» στον τηλεοπτικό σταθμό Mega που οριστικοποίησε η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ), βάζοντας και τυπικά τέλος στη λειτουργία του καναλιού, ύστερα από 29 χρόνια. Ο Ν. Παππάς..
μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Kontra Channel ξεκαθάρισε πως «η κυβέρνηση δεν έχει πρόνοιες μη υποστήριξης συγκεκριμένων τηλεοπτικών σταθμών. Η κυβέρνηση είχε επιμονή να εφαρμοστεί μια συνταγματική τάξη. Τα υπόλοιπα είναι επιχειρηματικές αποφάσεις».
Απαντώντας σε ερώτηση για τη δημόσια ραδιοτηλεόραση, ο υπουργός ΨΗΠΤΕ είπε ότι «η ΕΡΤ κερδίζει καθημερινά το στοίχημα. Κάποιοι νοσταλγούν μια ΕΡΤ που είναι δούλος και της DIGEA και της αμαρτωλής ΑΕΠΙ. Αυτές οι εποχές πέρασαν» και συμπλήρωσε: «Ο κ. Μητσοτάκης έχει σαφή στόχευση: στο σύστημα ιδεών του, η Δημόσια Ραδιοτηλεόραση είναι παρίας στο τηλεοπτικό τοπίο. Δεν αξιοποιεί το εκτόπισμά της και αφήνει περιθώριο μόνο στα ιδιωτικά κανάλια να έχουν τηλεοπτικό προϊόν και μερίδιο τηλεθέασης».
Ο υπουργός ΨΗΠΤΕ αναφέρθηκε και στο ΑΠΕ-ΜΠΕ λέγοντας ότι «αυτοί που επιτέθηκαν στο ΑΠΕ, επειδή μετέδωσε μια είδηση που δεν ταίριαζε σε αυτά που είχαν φανταστεί, σιώπησαν όταν την ίδια είδηση δημοσίευσε η Καθημερινή»