ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2018

Νέα κλήση σε απολογία του Παναγιώτη Λαφαζάνη

Νέα κλήση σε απολογία και νέες κατηγορίες σε βάρος του Παναγιώτη Λαφαζάνη για ενδεχόμενη δίωξη από την Εισαγγελία Πλημμελειοδικών που αφορά παράβαση των άρθρων 334 παρ. 3 και 396 του Ποινικού Κώδικα που αφορούν το αδίκημα της Διατάραξης της κοινής ειρήνης (Ιδιώνυμο) και το αδίκημα της παρακώλυσης συναγωνισμού.
Το γραφείο Τύπου της Λαϊκής Ενότητας σε σχετική ανακοίνωση αναφέρει:
"Βιομηχανία απολογιών, ως..
προεόρτια δικαστικών διώξεων, έχει ξεκινήσει σε βάρος του Παναγιώτη Λαφαζάνη Γραμματέα του Π.Σ της Λαϊκής Ενότητας για την δράση του στο πλαίσιο του κινήματος κατά των πλειστηριασμών σπιτιών και λαϊκής περιουσίας.
Μετά την κλήση σε απολογία του Παν. Λαφαζάνη από το αμαρτωλό “Τμήμα Προστασίας του Κράτους και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος” για κατηγορίες που αφορούν το μισό ποινικό κώδικα, σε διάστημα ολίγον ημερών εστάλη στον Παν. Λαφαζάνη νέα κλήση σε απολογία για ενδεχόμενη δίωξη από την  Εισαγγελία Πλημμελειοδικών που αφορά παράβαση των άρθρων 334 παρ. 3 και  396 του Ποινικού Κώδικα που αφορούν το αδίκημα της Διατάραξης της κοινής ειρήνης (Ιδιώνυμο) και το αδίκημα της παρακώλυσης συναγωνισμού.
Προφανέστατα και παρά τα ψεύδη Τζανακόπουλου η βιομηχανία διώξεων κατά Λαφαζάνη εκπορεύεται απευθείας από την Κυβέρνηση και έχει στόχο την τρομοκρατία του κινήματος και την ανακοπή της πολιτικής δυναμικής της ΛΑ.Ε
Περιττό να πούμε ότι οι διώξεις θα γίνουν κόλαφος για τους διώκτες και κυρίως για την κυβέρνηση.
Ο Παν. Λαφαζάνης εκλήθη σε απολογία από την πταισματοδίκη για την Παρασκευή 5/10/18."