ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2018

Ερχονται μέτρα στήριξης των εφημερίδων

Tα γραφεία της Ενωσης Ιδιοκτητών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών επισκέφτηκε ο Υφυπουργός   Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, αρμόδιος για τα θέματα Τύπου, κ. Λευτέρης Κρέτσος. Αυτό γνωστοποιεί με ανακοίνωσή της η ΕΙΗΕΑ που πετάει και την.. μπηχτή για τους προηγούμενους, αφού όπως αναφέρει δέκα και πλέον χρόνια είχε να επισκεφτει την ΕΙΗΕΑυπουργός της κυβέρνησης. Ο Λ. Κρέτσος..
έγινε δεκτός από το Διοικητικό Συμβούλιο (προεδρος της ΕΙΗΕΑ είναι ο Ν. Χατζηνικολάου) καθώς και υπηρεσιακούς παράγοντες της Ένωσης. Κατά τη συνάντηση, η οποία έγινε σε πολύ καλό κλίμα, επιβεβαιώθηκε από τον κ. Κρέτσο η διάθεση της Κυβέρνησης για επίλυση των θεμάτων του κλάδου των εφημερίδων που χρονίζουν. Έγινε διεξοδική ανάλυση και ανταλλαγή απόψεων και ο κ. Κρέτσος επιφυλάχθηκε να θέσει τα θέματα υπόψιν της Κυβέρνησης και σύντομα να υπάρξουν μέτρα στήριξης των εφημερίδων.