ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2018

Παραιτήθηκε η πρόεδρος της διοίκησης της ΕΡΤ-3

Παραιτήθηκε από τη θέση της προέδρου της διοικούσας επιτροπής της ΕΡΤ3 η Κατερίνα Σαρικάκη. Η επιστολή της παραίτησης βρίσκεται ήδη στα γραφεία της διοίκησης της ΕΡΤ, στην Αγία Παρασκευή. Πληροφορίες του news247.gr αναφέρουν πως ο λόγος της παραίτησής της είναι πως δεν της εκχωρήθηκαν οι αρμοδιότητες που είχε ζητήσει.
***
“Πάρ' το αλλιώς”: Μια ραδιοφωνική βόλτα στην ειδησεογραφία του..
Σαββατοκύριακου με τη Νικόλ Λειβαδάρη στο News 24/7 στους 88,6. Με πρωινό καφέ, με διαφορετική ματιά, με ψυχραιμία και με άποψη. Με όλα τα πρόσωπα της επικαιρότητας και με ανοιχτές κουβέντες. Χωρίς ταμπού, χωρίς κλισέ και, προ πάντων, χωρίς να χάνουμε ποτέ το χιούμορ μας… Κάθε Σάββατο και Κυριακή από τις 10 το πρωί μέχρι τις 12 το μεσημέρι στον News 24/7 στους 88,6... “Πάρ' το αλλιώς”.
***
Το Γκραν Πρι της Ιαπωνίας θα μεταδοθεί μαγνητοσκοπημένα την Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018 στις 15:10 από τις συχνότητες της ΕΡΤ2 και της ΕΡΤHD, καθώς και από το ert.gr. Τα καλύτερα στιγμιότυπα των κατατακτήριων δοκιμών του Σαββάτου θα μεταδοθούν στις 14:00. Στην περιγραφή και στο σχολιασμό του αγώνα, θα βρίσκονται οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ, Νίκος Κορόβηλας και Ηλίας Παπαϊωάννου. Καλεσμένοι στο στούντιο, ο Κωνσταντίνος Μαρκουίζος, γνωστός και ως «Ιαβέρης jr», καθώς και η δημοσιογράφος του Ειδικού Τύπου, Πόπη Παπαμιχαήλ.

***